Nova vest
Fudbal

Petak, 14.02.2014.

18:57

Terzić: Pametan potez Karadžića

Predsednik Zajednice superligaša Zvezdan Terzić rekao je danas da je imenovanje Ljubinka Drulovića za privremenog selektora pametan potez.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Selektoru mlade reprezentacije će mandat na klupi seniorskog sastava trajati do izbora novog selektora, a FSS je objavio da će trajno rešenje biti poznato u maju.

"To je pametan potez Tomislava Karadžića, da se ne žuri sa izborom selektora. Normalno je da to odradi neko ko je zaposlen u savezu, Druloviću to pripada kao nagrada za osvojeno prvenstvo Evrope", rekao je Terzić.

Terzić nije želeo da govori o tome da li bi Drulović bio dobro rešenje da predvodi Srbiju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

"Ne bih to sada, rano je prognozirati bilo šta na tu temu. Neka odradi to 5. marta, a do maja ima vremena", naveo je Terzić.

Drulović će kao vršilac dužnosti selektora 5. marta debitovati na klupi na prijateljskoj utakmici protiv Irske u Dablinu, a naveo je da će na selektorskoj poziciji nastaviti stopama Siniše Mihajlovića.

Srbija je bila bez selektora od novembra prošle godine, kada je Mihajlović napustio to mesto i preuzeo Sampdoriju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve