Nova vest
Fudbal

Petak, 31.01.2014.

13:47

Zvezda predstavila Pavićevića

Crnogorski fudbaler Savo Pavićević potpisao je jednoipogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom i postao prvo pojačanje tog kluba u zimskom prelaznom roku.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Želim da se zahvalim upravi kluba na poverenju. Velika mi je čast što sam ovde, nadam se da ću da opravdam očekivanja. Ne bojim se odgovornosti, nadam se da ću se uklopiti. Spreman sam i nalazim se u takmičarskom ritmu", rekao je 33-godišnji Pavićević.

On će u beogradskom klubu nositi dres sa brojem 14.

"Iz trećeg puta sam došao u Zvezdu jer me je klub tražio još dok sam bio u Hajduku iz Kule i Vojvodini. Pre 10 ili 15 dana sam uspostavio kontakt sa potpredsednikom Slavišom Kokezom i dogovorio transfer. Hvala i Anortozisu što smo se razišli na prijateljski način", dodao je Pavićević i naveo da Zvezda ima tim za titulu.

Pored Anortozisa, Vojvodine i kulskoj Hajduka, on je u karijeri još igrao za Energi Kotbus, Kavalu, Makabi Tel Aviv, Omoniju i Hapoel Tel Aviv.

Funkcioner crveno-belih Blažo Raosavljević naveo je da bi Pavićević trebalo da bude ozbiljno pojačanje za ekipu.

"Znamo da smo imali potrebu da dovedemo iskusnog igrača na odbrambenoj poziciji. Savo je iskusan igrač i dobar čovek. Nadam se da će se brzo uklopiti, a naše mišljenje je da je on pravo pojačanje. Prelazni rok za nas nije završen, tražimo još jednog štopera", naveo je Raosavljević.

On je dodao da klub radi na izmirenju dugova prema bivšim igračima i istakao da bi sve trebalo da bude u redu oko registracije igrača za prolećni deo sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

73 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve