Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.01.2014.

23:36

Veterani se vraćaju, mladi odlaze

U četvrtak je i definitivno potvrđeno da će Miloš Jojić preći iz Partizana u Borusiju, a u senci tog transfera bilo je još nekoliko zanimljivih prelazaka.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Nekadašnji defanzivac “crno-beli” Srđa Knežević vraća se u srpski fudbal i u narednoj polusezoni nosiće dres Rada, prethodno je nastupao za izraleski Hapoel iz Akre.

Marko Mirić je u smiraj jesenjeg dela JSL dobio raskid ugovora sa Crvenom zvezdom, a karijeru će nastaviti u beloruskom Minsku.

Dvojac mladih fudbalera napustio je Srbiju, desni bek OFK Beograda Petar Golubović zadužiće dres Rome, dok dosadašnji igrač Vojvodine Nebojša Kosović odlazi u Standard iz Liježa.

Povratnik u srpski fudbal je i Miloš Mihajlov, bivši fudbaler Partizana se vraća u klub odakle je svojevremeno stigao u redove “crno-belih”, u Voždovac.

Kada su u pitanju dva najveća srpska kluba, Crvenoj zvezdi je i dalje onemogućeno da registruje nove fudbalere zbog dugovanja, na probi je Saša Cilinšek, od Aleksandra Lukovića se odustalo, a za to vreme Partizan je na korak od potpisivanja bivšeg napadača Vojvodine Abubakara Umarua.

Miloš Jojić je već stigao u Dortmund, dok je Nikola Ninković odbio ponudu Genčlerbirligija, mada je sportski direktor Partizana Albert Nađ naveo da je i dalje sve moguće.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve