Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.01.2014.

17:40

"Razmišljamo o Jojiću, ne o Đuriću"

Potpredsednik Partizana Duško Jovanović rekao je da je uprava tog kluba fokusirana samo na transfer Miloša Jojića i da nema razgovora o Draganu Đuriću.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

On je dodao da nije bilo razgovora o odlasku aktuelnog predsednika “crno-belih” sa te funkcije, iako su mediji preneli informaciju o njegovom povlačenju.

"Nista nije dogovoreno, niti se pričalo na tu temu. U kontaktu smo sa Đurićem, razgovarali smo u sredu, ali sada smo fokusirani na transfer Jojića i da to odradimo na najbolji način", naveo je Jovanović.

Najbolji fudbaler Srbije u jesenjem delu šampionata, napustio je pripreme Partizana u Turskoj, a već je stigao u Dortmund gde bi trebalo da potpiše ugovor sa Borusijom.

"Po mojim informacijama, Jojić bi lekarske preglede trebalo da završi do četvrtka uvele i ako sve bude u redu u petak će potpisati ugovor", rekao je Jovanović.

Vlasnik Zekstre i predsednik fudbalskog kluba Partizan Dragan Đurić pušten je prošle nedelje iz pritvora, jer je položio jemstvo od dva miliona evra u dinarskoj protivrednosti.

Đurić je uhapšen zbog krivične prijave koju je protiv njega podnela policija u vezi s privatizacijom Veterinarskog zavoda, kao jedne od sporne 24 privatizacije.

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu u vezi sa privatizacijom Veterinarskog zavoda, kojeg je 2005. godine kupila kompanija Zekstra.

Đurić je osumnjičen za krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica, jer je u postupku privatizacije za konzorcijum pravnih lica Zekstra d.o.o i Bankom d.o.o. pribavio protivpravnu imovinsku korist u iznosu od više od 207 miliona dinara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve