Nova vest
Fudbal

Sreda, 15.01.2014.

21:22

Ronaldo pogađa i u Kupu, Riko junak

Ekipe Atletik Bilbaa, Espanjola, Real Madrida i Levantea plasirale su se u u četvrtfinale Kupa Kralja pobedom u revanšima na domaćem terenu.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Real je nakon trijumfa od 2:0 u prvoj utakmici pobedio Osasunu i u Pamploni istim rezultatom, a zvanično najbolji igrač sveta Kristijano Ronaldo postigao je prvi gol.

Konačan rezultat postavio je Anhel Di Marija u 56. minutu, a pet minuta pre kraja crveni karton zaradio je Fabio Koentrao.

Veoma zanimljivo je bilo u duelu Levantea i Rajo Valjekana nakon što je prvi meč završen bez golova. Jedini pogodak u 180 minuta fudbala i veliku radost domaćinu doneo je David Baral u 43. minutu. Bilbao je golovima Mikela Rika slavio 2:0 protiv Betisa nadoknadivši gol zaostatka iz prvog meča u Sevilji.Mnogo dramatičnije je bilo u Barseloni gde je Alkorkon imao rezultata za plasman u osam do poslednjih pet minuta, ali je Espanjol ipak sa dva gola stigao do 4:2 i plasmana u četvrtfinale.
U utorak su se u četvrtfinale plasirali Atletiko Madrid i Rasing Santander.

Kup Kralja, osmina finala:
Atletik Bilbao – Betis 2:0 (prvi meč 0:1)
Espanjol – Alkorkon 4:2 (0:1)
Levante – Rajo Valjekano 1:0 (0:0)
Osasuna – Real Madrid 0:2 (0:2)

četvrtak:
Viljareal – Real Sosijedad (0:0)
Hetafe – Barselona (0:4)

utorak:
Almerija – Rasing Sanatander 0:2 (prvi meč 1:1)
Atletiko Madrid – Valensija 2:0 (1:1)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve