Karadžić: Idem, nađite mi zamenu

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da nije promenio svoju odluku i da će napustiti tu funkciju.

Izvor: B92
Podeli

Karadžić je letos najavio da će napustiti čelo srpskog fudbala na kraju prvog dela Jelen Superlige, ali se više puta poslednjih meseci činilo da to neće učiniti.

Međutim, Karadžić je sve dileme razrešio na novogodišnjem koktelu Fudbalskog saveza Srbije.

Želim da budem jasan da moja odluka iz avgusta da u pola mandata napustim funkciju nije promenjena. Imali smo najbolju nameru da u decembru dođemo do novog kadrovskog rešenja, bili smo na pragu promocije takvog rešenja, ali se to u poslednjem trenutku nije desilo”, rekao je Karadžić.

Karadžić je tako aludirao na činjenicu da je Dejan Stanković odustao od kandidature za mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije, ali je takođe istakao pod kojim uslovima će napustiti tu funkciju.

Period do kraja perioda je onaj tokom kojeg svi organi i klubovi imaju mogućnost da kandiduju čoveka, moralnog, sportskog, fudbalskog, koji će voditi našu organizciju. Pod tim uslovima sam spreman već sutra da odem. Ne treba mene opominjati na doslednost i moral, nadam se da to imam, po svom mišljenju”, istakao je Karadžić.

Karadžić je takođe istakao da se nada da će do kraja februara biti izabran novi sekektor.

Na svečanosti u hotelu "Metropol" Branislav Ivanović je drugi put uzastopno proglašen za najboljeg fudbalera, dok je selektor omladinske reprezentacije, koja je na Evropskom prvenstvu osvojila zlato Ljubinko Drulović poneo titulu najboljeg trenera.

Specijalno priznanje UEFA "Klub 100" dobio je nekadašnji kapiten državnog tima Savo Milošević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu