Nova vest
Fudbal

Nedelja, 15.09.2013.

22:32

FKCZ: Bruka i sramota. Izvinite!

Portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski posle remija sa Donjim Sremom (2:2), uputio je u ime kluba izvinjenje svakom navijaču ponaosob.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

Nikolovski je istakao da je sve što se dešavalo staje u dve reči "bruka i sramota".

Istim rečima trener 'crveno-belih' Slaviša Stojanović opisao je igru svojih izabranika.

"Bruka i sramota je ovo što smo prikazali pred sjajnim navijačima i svim legendama, u večeri kada je proslavljen 50. rodjendan Marakane. Mi nismo bili blizu toga. Ovo nije ličilo ni na šta. To sam posle utakmice rekao i igračima", rekao je Stojanović posle utakmice.

On nije želeo da ulazi u dublju analizu utakmice, jer je, kako je naveo, to besmisleno, ali je dodao da ne razmišlja o ostavci.

"Ja radim svoj posao, ako ćete me svaki put kad ne pobedimo pitati za ostavku, onda ne znam šta da kažem. Dozvolimo i drugima da igraju fudbal", poručio je Stojanović.

Zvanični trener ekipe Donjeg Srema Spasoje Jelačić rekao je da je večerašnja utakmica na Marakani pokazala koliko je fudbal intersantan sport.

"Imali smo dve prilike u prvih osam - devet minuta, a posle je Zvezda dominirala, u finisu smo zajedništvom i sa igračem manje došli do velikog boda. Zadivljen sam svojim igračima", istakao je Jelačić koji zvanično vodi tim, dok je tokom utakmice igrom "komandovao" Vlada Čapljić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

222 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve