Nova vest
Fudbal

Petak, 06.09.2013.

22:59

Miha: Gledate samo krajnji rezultat

Selektor fudbalera Srbije Siniša Mihajlović rekao je nije postojala velika razlika u odnosu igrača na utakmici sa Hrvatskom u odnosu na prethodne.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images

Srbija je večeras odigrala nerešeno 1:1 protiv Hrvatske i definitivno izgubila svaku šansu da se nađe na Mundijalu u Brazilu.

On je rekao da su reprezentativci pružili maksimum na svim mečevima, ali da to javnost nije umela da prepozna.

"Momci su dali maksimum, kako na ovoj utakmici, tako i na svim do sada. Nisam najzadovoljniji ovim mečom jer su svaku odigrali kako treba, ali vi gledate krajnji samo krajnji rezultat. Opet ponavljam, momci su na svakoj dali maksimum, jedini duel koji nije trebalo da izgubimo je onaj sa Makedonijom“, rekao je Mihajlović.

Selektor Srbije nije davao neku opširniju analizu posle meča, rekavši da je naša selekcija bila bolja, ali da je imala nekoliko nesrećnih okolnosti.

"Dominirali smo u prvom poluvremenu i stvorili nekoliko šansi. Imali smo peh sa crvenim kartonom, pa onda i sa Markovićem koji nije mogao više. Na kraju se povredio Sulejmani, koji je praktično bio van igre u poslednjih deset minuta", nastavio je Mihajlović.

On je rekao da i pored toga što Srbija nema šansu da se plasira na Svetsko prvenstvo, reprezentativci imaju obavezu da profesionalno odrade ostatak kvalifikacija.

"Imamo obavezu prvo prema sebi, a posle i prema ostalima da odigramo do kraja kako treba. U utorak putujemo u Vels i daćemo sve od sebe da zabeležimo dobar rezultat", zaključio je selektor nacionalnog tima.

Strelac jedinog pogotka za Srbiju, Aleksandar Mitrović naglasio je da reprezentacija iz dana u dan izgleda sve bolje.

"Pokazali smo da možemo da igramo sa Hrvatima. Iz utakmice u utakmicu smo sve bolji i što duže budemo igrali to će biti još bolje. Od početka smo igrali ofanzivno, uspeli da ih nateramo da se brane, ali su oni postigli gol iz jedne šanse. Ali, to je fudbal, idemo dalje. Zahvaljujem se navijačima koji su došli u velikom broju i podržali nas u teškim trenucima", rekao je Mitrović neposredno posle meča.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve