Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.08.2013.

21:10

Gomes: Dosadila mi je Bundesliga

Fudbaler Fiorentine Mario Gomes rekao je da je izgubio interesovanje za osvajanje titula s Bajernom iz Minhena i da je želeo da se isproba u novoj zemlji.

Izvor:

Autor:

Default images

"Nadam se da sve ide dobro u Fiorentini. Možda ćemo za godinu dana sedeti ovde i shvatiti da je to bila loša odluka... Fiorentina je vrsta izazova koji sam tražio. Pomislio sam - mogu da se držim Bajerna, možda bih sedeo na klupi tri godine i osvojio još tri titule ili mogu da se razvijem kao ličnost i kao igrač", rekao je Gomes za italijanske medije.

Nemački fudbaler prešao je iz Bajerna u Fiorentinu ovog leta za oko 16 miliona evra.

On je dodao da je bilo teško napustiti Bajern, ali je dodao da je još kao dete maštao da igra u Italiji.

"Neki ljudi ne mogu ovo da razumeju, jer sebe definišu po osvajanju titula. Ali možda, pri kraju karijere, lepo je da se savlada novi jezik umesto da se osvoji još titula", rekao je Gomes.

Gomes bi mogao prvi put da zaigra za Fiorentinu 22. avgusta u prvoj utakmici plej-ofa za Ligu Evrope. Prvenstvo u Italiji počinje 25. avgusta, a Fiorentina u prvom kolu igra protiv Katanije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve