Nova vest
Fudbal

Sreda, 07.08.2013.

23:48

Novi zaplet u drami "Suares"

Napadač Liverpula Luis Suares neće trenirati sa saigračima dok ne pokaže više poštovanja prema klub i dok ne popravi svoje ponašanje, piše Gardijan.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Upravo je tom listu Suares dao intervju u kojem je rekao da želi da napusti Crvene i da u ugovoru ima klauzulu po kojoj može da napusti klub ako neko ponudi više od 40 miliona funti. Međutim, izvršni direktor Asocijacije fudbalera (PFA) Gordon Tejlor upozorio je Urugvajca da možda neće dočekati pozitivan ishod ukoliko reši da tuži Liverpul.

Iz tabora Crvenih tvrde da takva klauzula ne postoji u ugovoru i da nisu obavezni da prodaju Suaresa.

„Prošle sezone mogao sam da pređem u jedan veliki evropski klub(navodno Juventus) i ostao sam jer smo se sporazumeli da će me klub pustiti da odem narednog leta ako se ne plasiramo u Ligu šampiona. Dao sam sve od sebe prošle sezone, ali to nije bilo dovoljno za plasman u LŠ. Sada samo želim da Liverpul ispoštuje svoj deo dogovora“, kaže između ostalog 26-godišnji Suares.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu