Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.07.2013.

18:00

Saradnja Vojvodine i Benfike

Fudbalski klub Vojvodina ulazi u saradnju sa najtrofejnijim portugalskim klubom Benfikom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Predsednik Balša Boturović i potpredsednik Mateja Kežman u subotu putuju u Lisabon da saradnju ozvaniče.

Lisabonski Orlovi su ove godine u centru pažnje domaće javnosti zbog velikog broja srpskih igrača koji će nositi crveni dres u predstojećoj sezoni.

Čast nam je da saopštimo da će FK Vojvodina potpisati poslovno tehnički ugovor o saradnji sa portugalskim velikanom Benfikom. Predsednik Butorović i potpredsednik Kežman za vikend će boraviti u Lisabonu. Oni će prvog dana obaviti razgovor sa predsednikom Benfike, a u nedelju će obići sportski centar ovog kluba. Saradnja će biti široka, od razmene trenera, do učešća naših mladih igrača u njihovim kampovima. Očekujemo i njihovu delegaciju uskoro u Novom Sadu“, izjavio je Slobodan Đurić, direktor sektora za odnose sa javnošću FK Vojvodina.

U četvrtak će u posetu novosadskom klubu doći i generalni sekretar Sportskog saveza Srbije dr Dane Korica. Korica će posetiti SC Vujadin Boškov, gde će ga primiti generalni sekretar Radisav Rabrenović i član Upravnog odbora Uroš Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve