Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.07.2013.

14:07

Martinović: Da ostavim veći trag

Novi fudbaler Crvene zvezde Novak Martinović na predstavljanju je rekao da se vratio u Srbiju da bi ostavio veći trag u našem fudbalu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Martinović je treće pojačanje za ‘crveno-bele’ za dva dana, pošto su prethodnog ugovore potpisali Migel Arauho i Omega Roberts.

Posle višegodišnje uspešne karijere u Rumunije i kratke epizode u Kini, Martinović je potpisao dvogodišnji ugovor sa Zvezdom.

Poslednji meč odigrao sam pre oko mesec dana. Imao sam lepu sliku o tamošnjem fudbalu, međutim iz mnogo razloga nije bilo sve onako kako sam očekivao. Ni fudbalski, ni po načinu života u najmnogoljudnijoj zemlji na svetu”, rekao je prvotimac kluba sa Marakane koji je zadužio dres sa brojem 13.

Motivi povratka u srpski fudbal, odnosno Marakanu su više nego jasni i prepoznatljivi u rečima 28-godišnjeg fudbalera.

Nisam do sada ostvario veliki uspeh u našem fudbalu, i mislim da je sada došlo vreme da ostavim trag igrajući u Zvezdi. Došao sam po pobede, po titule i verujem da će trofeji u narednoj sezoni završiti na crveno-beloj strani topčiderskog brda”, konstatovao je Martinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve