Nova vest
Fudbal

Utorak, 30.07.2013.

10:10

Stojanović: Manite se piva i bureka

Jedan trening fudbalera Crvene zvezde tokom proteklog vikenda imao je zanimljiv epilog, pošto im je trener Slaviša Stojanović održao bukvicu o ponašanju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Stojanović je igračima poručio da moraju da prestanu da jedu burek za doručak, piju pivo posle treninga i uživaju u čarima noćnog života u Beogradu.

Vredan rad koji ste uložili po paklenoj vrućini tokom priprema neće vredeti ništa ako nastavite da jedete burek pre treninga i pijete dva-tri piva posle njega”, poručio je Stojanović igračima, “Morate da se odmorite kako treba i živite sportski život, u suprotnom ćete protraćiti svoje karijere”.

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović složio se sa Stojanovićem.

Cigarete i noćni provod na splavovima ne dolaze u obzir. Profesionalni odnos znači dolazak na trening i želja za radom sat vremena pre nego što on uopšte počne”, naglasio je Čović.

Zvezdu tek očekuje početak sezone u Superligi Srbije, a ove nedelje igra prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope sa Černomorecom. Prva utakmica igra se u četvrtak u Odesi.

Golman Boban Bajković, koji je bio najzaslužniji za povoljan rezultat sa IBV-om u revanšu prošle nedelje, istakao je da je Stojanović potpuno u pravu.

Niko se posebno nije našao na meti, već je Stojanović dao poruku celom timu kako bi trebalo da se ponašamo u budućnosti. Svi smo profesionalci i moramo da znamo kako treba da se ponašamo”, naglasio je Bajković.

Podsetimo, prošle sezone Zvezda je imala problema sa pojedinim igračima baš zbog njihovog ponašanja van terena. Milan Jovanović je poslat u Beograd sa priprema u Antaliji, pošto je pio alkohol u kasnim satima. Nekoliko meseci kasnije on je uhapšen zbog napada na policajca, a potom je protiv njega podneta krivična i prekršajna prijava zbog remećenja javnog reda i mira. Nedugo zatim sporazumno je raskinuo ugovor sa klubom.

Inače, vest o Stojanovićevoj poruci igračima nije objavljena samo u srpskim medijima, već i u brojnim inostranim. Između ostalih medija, preneo ju je i Eurosport, koji je imao i zanimljivu ilustraciju srpskog piva i cigareta, odnosno bureka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve