Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.07.2013.

20:34

UOFKCZ: Babović ne dolazi u Zvezdu

Stefan Babović neće biti novi igrač Crvene zvezde, odlučeno je na redovnoj sednici Upravnog odbora kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Zvezdina uprava bila je podeljena oko Babovića, ali je preovladalo mišljenje da Babović nije potreban klubu, jer je sredina terena već značajno pojačana ovog leta.

Nekadašnji fudbaler Partizana, koji je raskinuo ugovor sa Saragosom, pojavio se kao potencijalno pojačanje crveno-belih u petak.

Priče o dolasku Babovića na Marakanu prvi put su se pojavile prošlog leta, kada je on završio u Saragosi. Usledila je vrlo neuspešna sezona, u kojoj je klub iz Aragona ispao iz lige kao poslednji, a Babović ni u takvom timu nije uspeo da se izbori za status prvotimca.

Priče o njegovom dolasku izazvale su prilično ogorčene reakcije Zvezdinih navijača, ne samo onih organizovanih u "Delije sever", već i "civila". Njima je smetalo ne samo to što je Babović nekada bio član večitog rivala, nego i to što se pojavljuje na snimcima na kojima fudbaleri Partizana pevaju uvredljive pesme na račun crveno-belih.

Uprkos tome, odluka je doneta pre svega iz sportskih razloga, jer je jasno da je u ovom trenutku apsolutni prioritet Zvezde u prelaznom roku odbrana, uz potencijalne potrebe u napadu, posle odlaska Mudrinskog i teške povrede Rakića.

Prvi takmičarski meč ove sezone crveno-beli igraju u četvrtak od 20.30 pred svojim navijačima protiv islandske ekipe IBV.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve