Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 08.07.2013.

19:27

"Naoružali smo se za borbu sa PSŽ"

Novi fudbaler Monaka Rikardo Karvaljo rekao je da se klub dobro 'naoružao' da u predstojećoj sezoni zameni Pari Sen Žermen na mestu šampiona Francuske.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Naoružali smo se za borbu sa Pari Sen Žermenom, ali ima tu još konkurenata za titulu. Cilj nam je da budemo šampioni, ovaj projekat Monaka je jako dobar za francuski fudbal", preneli su francuski mediji Tulalanove reči.

Monako je do sada u prelaznom roku potrošio više od 130 miliona evra na pojačanja, među kojima je najveće kolumbijski napadač Radamel Falkao.

"Dobro poznajem Falkaa, on je veoma opasan napadač koji je doneo posebnu vrednost ovom klubu", naveo je Karvaljo.

Bivši defanzivac Real Madrida rekao je da je svestan da na poziciji štopera ima veliku konkurenciju, ali da je rešen da dokaže da je još dovoljno dobar uprkos broju godina.

"Dobro se osećam, boriću se da izborim mesto u timu. Imao sam još ponuda, ali sam ovu od Monaka smatrao najboljom. Važna stvar je da verujem u ovaj projekat, rašćemo korak po korak", rekao je 35-godišnji Portugalac.

Poslednje pojačanje Monaka je defanzivac Barselone Erik Abidal, koji je upravo u ovom klubu počeo profesionalnu karijeru.

"Veoma sam srećan zbog Abidala, svi znamo kvalitet koji će nam on doneti", naglasio je Karvaljo.

Monako će sezonu u prvoj francuskoj ligi početi 10. avgusta, kada će gostovati Bordou.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve