Nova vest
Fudbal

Subota, 22.06.2013.

17:33

Inijesta: Nejmar, čist talenat

Fudbaler Barselone Andres Inijesta zadovoljan je novim pojačanjem katalonskog tima Nejmarom.

Izvor: SK

Autor: SK

Default images

“Nejmar poseduje čist talenat i brutalan kvalitet”, izjavio je španski fudbaler i nastavio, “Sjajno je što je potpisao. Mlad je i učinićemo sve da bude srećniji što je više moguće što je pre moguće. Mislim da će se odlično slagati s Mesijem”.

Barselona je završila sezonu osvojivši Primeru sa velikih 100 bodova, ali je deklasirana od Bajerna u Ligi šampiona, a ispustila je i trofej Kupa kralja. Inijesta, ipak, smatra da je sezona bila veoma uspešna.

“Ako ste osvojili titulu, ne možete reći da je seona bila loša ili prosečna, a ako uzmemo u obzir da je bilo mnogo komplikacija, prilično smo je emotivno doživeli. Istina je da nismo osvojili Ligu šampiona, ali od toga smo samo ojačali”, smatra 29-godišnji Španac., koji je dodao da mu je jedini cilj da napreduje i raste kao fudbaler.

On se osvrnuo i na bolest trenera Tita Vilanove, koji je često bio odsutan zbog hemo i raditerapije.

“Titova bolest je veoma teška. Smatram da je trener taj koji treba da bude šef u svlačionici i njegovo zdravlje treba da bude najvažnije”, rekao je Inijesta, “Nadam se da se to neće desiti sledeće sezone i da ćemo nastaviti po starom”.

Vilanova će ipak od septembra ponovo morati na preventivne terapije u Njujork, tako da ga čekaju nova odsustva sa klupe Katalonaca.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve