Nova vest
Fudbal

Nedelja, 16.06.2013.

11:46

Poco: Želimo da zadržimo Bastu

Potpredsednik Udinezea Đino Poco istakao je da klub želi da zadrži srpskog reprezentativca Dušana Bastu za koga je zainteresovan Inter.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Želimo da zadržimo Bastu kako bi održali konkurentan tim. Dušan zaslužuje da igra u vrhunskom timu, ali mi planiramo u tom pravcu", rekao je čelnik "zebri".

Pored Baste, klub sa "Friulija" bi lako mogao da ostane bez još tri važna igrača, Maurisija Isle, Mehdija Benatije i Antonija Di Natalea.

"Naš dogovor sa Juventusom u vezi sa Islom je jasan. Oni moraju da odluče da li će kupiti 50% našeg dela ugovora, a ako onda odluče da ga pošalju u drugi klub, to je u redu. Pregovori sa Romom u vezi sa Benatijom su napredovali. Igrač je već tražio transfer prošle godine i mi pokušavamo da ga usrećimo", rekao je Poco.

U poslednje vreme se spekulisalo i o statusu Di Natalea kojem uskoro ističe ugovor.

"Ima još jednu godinu ugovora, a dogovorili smo se da ga držimo pod ugovorom dok god želi da igra. S obzirom da želi da bude u reprezentaciji na Svetskom prvenstvu, bolje mu je da ostane u okruženju u kojem može da blista", zaključio je čelnik Udinezea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve