Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.06.2013.

23:25

Nejmar: Želim kao Ronaldinjo

Novi fudbaler Barselone Nejmar istakao je da je odlučan u nameri da ostavi trag u tom klubu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Mladi Brazilac je, ipak, priznao da mu predstoji dug put pre nego što se pridruži zemljaku Ronaldinju na listi legendi aktuelnog prvaka Španije.

Jedan od najtalentovanijih svetskih napadača, koji je prešao u Barselonu iz Santosa za sumu od 57 miliona evra, ne želi da se poredi sa Ronaldinjom, koji je dres Katalonaca nosio pet sezona osvojivši dve titule u Primeri i jedan trofej Lige šampiona.

Ne možete porediti bilo koga sa Ronaldinjom. On je ušao u istoriju Barselone, ušao je u istoriju brazilske reprezentacije i nastavlja to da radi. Ja sam tek na početku, nadam se da ću, kao i on, ostaviti trag u ovom klubu“, rekao je Nejmar.

21-godišnji Brazilac će uz svog idola Lionela Mesija činiti ’strašni’ napadački tandem Barselone u sledećoj sezoni, kada će Katalonci pokušati da osvoji petu titulu u Primeri u polsednjih šest godina i petu titulu prvaka Evrope.

Mesi je lider ove ekipe, a oduvek moj idol. Pokušaću da mu pomognem da bude još uspešniji, da ostane srećan. Biće sjajno iskustvo igrati s njim, Inijestom, Šavijem i svim ostalim igračima Barselone“, rekao je Nejmar.

Brazilac će debitovati za Barselonu verovatno na prijateljskoj utakmici protiv poljskog prvoligaša Lehije 20. jula u Gdanjsku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve