Nova vest
Fudbal

Subota, 25.05.2013.

17:50

"Ne želimo da zavisimo od drugih"

Fudbaler Novog Pazara Aleksandar Vasiljević rekao je da će njegov tim ići na pobedu protiv Hajduka u Kuli u poslednjem kolu fudbalske Super lige Srbije.

Izvor: FS

Autor: FS

Default images

On dodaje i da je obeda njegovoj ekipi je neophodna, ukoliko ne žele da im opstanak zavisi od drugih rezultata.

"Imamo meč loptu u borbi za opstanak i pokušaćemo da je iskoristimo, da ne bi zavisli od ishoda mečeva na Karaburmi i u Ivanjici. Inače, u Kuli sam proveo šest divnih meseci tokom prošle sezone", rekao je defanzivac Pazaraca.

Hajduk je deveti na superligaškoj tabeli sa 35 bodova, dok će se za opstanak boriti Novi Pazar i Radnički 1923 koji imaju po 30 bodova i BSK sa bodom manje. Jedna od tih ekipa će, uz poslednjeplasirano Smederevo, nastupati sledeće sezone u Prvoj ligi Srbije.

Radnički 1923 igraće u Ivanjici protiv Javora, a BSK će gostovati OFK Beogradu. Ako domaćin pobedi na Karaburmi, ekipa iz Borče ispašće iz lige.

Iako gostuju bolje plasiranim rivalima, ekipe koje se bore za opstanak su, prema proceni kladionica, veliki favoriti da trijumfuju u poslednjem kolu.

"Malo je nelogično što je tako, ali mi igramo pošteno i apsolutno smo čisti pred bogom. Sve naše utakmice su regularne i jedino je sigurno da smo silno motivisani da izborimo opstanak", naveo je Vasiljević.

Pomoćni trener Novog Pazara Dejan Dimić izrazio je očekivanje da će njegova ekipa ponoviti efikasnost iz poslednja dva susreta i tako osvojiti tri boda.

"Puni optimizma idemo u Kulu, a pokriće za takav pristup su šest postignutih golova u zadnja dva kola. Zbog kartona će izostati Mladen Popović, dok je upitan nastup Radenka Bulatovića", naglasio je Dimić.

Utakmica poslednjeg 30. kola Super lige Srbije izmedju Hajduka i Novog Pazara igra se u nedelju od 17.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve