Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 09.05.2013.

22:17

Mijailović: Četiri derbija do kraja

Zadnji vezni Crvene zvezde Srđan Mijailović rekao je da njegova ekipa ima četiri derbija do kraja sezone.

Izvor:

Autor:

Default images

"Zaređali smo sa serijom pobeda, rezultati rivala su nam išli na ruku i sada se nalazimo u situaciji da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Neće biti lako, naprotiv, igramo do kraja ne jedan, već četiri derbija. Prvi nas očekuje već u subotu protiv OFK Beograda. Imamo priliku da obradujemo navijače i uradimo nešto veliko, da pokažemo i dokažemo svima da vredimo i da smo ekipa za velika dela".

Popularni Mićko ističe da nema mesta euforiji, ističe da je napravljen veliki iskorak u igri i rezultatima, ali najteži deo posla tek očekuje njega i njegove saigrače.

"Fokusirani smo samo na prvi sledeći meč. Imamo dva neprijatna iskustva iz prethodnih susreta sa OFK, i maksimalno smo oprezni. Jesenas su nam dali četiri gola, tako da sada moramo mnogo više pažnje posvetiti načinu na koji treba da zaustavimo njihove napadače. U timu imaju nekoliko iskusnih fudbalera i nekolicinu izuzetno talentovanih igrača. Opasni su iz prekida, i koriste svaku priliku da razviju brze kontranapade. S druge strane smatram da je Zvezda kada igramo na našem terenu i pred našim navijačima, uvek favorit", istakao je Mijailović.

Meč 27. kola Jelen Super lige između Crvene zvezde i OFK Beograda na programu je u subotu od 19h na 'Marakani'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve