Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 11.03.2013.

10:32

Ignjovski: Ne plašimo se Hrvata

Fudbaler Verdera Aleksandar Ignjovski rekao je da se niko među ’orlovima’ ne plaši okršaja sa Hrvatskom u Zagrebu u okviru kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Dva nacionalna tima sastaće se 22. marta na „Maksimiru“, a već se uveliko je stvorena velika tenzija, koju selektori pokušavaju da smire, ali igrači najavljuju veliku borbu.

Od svih igrača ’orlova’ i ’vatrenih’, poslednjih nedelja najviše se pisalo o Luki Modriću, tvorcu preokreta Reala protiv Mančester Junajteda na „Old Trafordu“, gde je ’kraljevski klub’ slavio sa 2:1 i prošao u četvrtfinale Lige šampiona.

Svaka čast Modriću, očito je ušao u formu, dobro je igrao protiv Mančester Junajteda, postigao je i lep, efektan gol, zna se da pripada krugu odabranih evropskih igrača. Ne, ne plašim se Modrića, ma, nikoga se ne plašim, pritom sve poštujem, od malena sam naučio da svakoga poštujem“, naglasio je Ignjovski.

Ignjovski je istakao da je siguran da će Hrvatska napasti sa Mandžukićem, ali da tek treba da se vidi ko će mu se pridružiti u špicu, ali da se nada da će se našem timu pružiti šansa za kontranapad.

Veliki derbiji su uvek nezahvalni za prognozu. Mogu samo da istaknem želju: neka pobedi Srbija“, istakao je Ignjovski.

Fudbaler tima iz Bremena istakao je da je igra Srbije protiv Velsa u Novom Sadu recept kako bi trebalo uvek ’orlovi’ da igraju.

Kad su svi u službi tima i pomažu gde zaškripi, onda je sve lakše i lepše“, kaže Ignjovski, „Mi smo u Novom Sadu ispoštovali najsitniji detalj, razumljivo je što smo onako ubedljivo slavili. Ako bih to uporedio sa onim što je Verder činio u tri kola pre nego što je izašao na megdan Borusiji, uočila bi se bitna razlika. Zašto? U sastavu iz Bremena su šestorica, retko sedmorica igrača vodili računa o odbrani, ostali su bili posmatrači, a posledica svega: uzastopni porazi. Tek kad je pamet došla u glavu, upisan je veliki remi“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve