Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.02.2013.

17:54

Baloteli "odgovorio" na bananu

Mario Baloteli bio je meta rasističkog ponašanja od strane navijača svog bivšeg kluba Intera u nedeljnom derbiju protiv Milana (1:1).

Izvor: SK

Autor: SK

Default images

Salva zvižduka se čula svaki put kad bi tamnoputi Italijan došao u posed lopte, a navijači „nerazura“ takođe su navodno mahali bananama na naduvavanje. Disciplinska komisija Serije A će istražiti ovaj slučaj i dati svoju presudu na sastanku u Milanu koji će biti održan u utorak.

Međutim, italijanski sportski novinar Tankredi Palmeri kaže da je pitanje da li su banane bile namenjene Baloteliju.

„Te banane na naduvavanje se skoro uvek mogu videti na navijačkim tribinama. Zbog toga ne možemo sa sigurnošću znati njihovo značenje jer su često samo šala upućena protivničkim navijačima, ali ništa ne isključujem“, rekao je Palmeri.

Ranije ovog meseca, Inter je kažnjen sa 15 hiljada evra zbog rasističkih pesama na račun Balotelija, koje su njegovi navijači pevali na utakmici protiv Kjeva.

Takođe, brat Silvija Berluskonija, potpredsednik Milana Paolo Berluskoni optužen je za rasističke izjave na račun Balotelija, ali ispostavilo se da je došlo do greške u prevodu i tumačenju milanskog žargona.

Ni Baloteli nije ostao dužan navijačima, tokom utakmice je imao nekoliko gestova, a kameri ništa nije moglo da promakne.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve