Nova vest
Fudbal

Sreda, 06.02.2013.

17:59

Vermezović: Pravi odnos prema igri

Trener Partizana Vladimir Vermezović pohvalio je pristup svojih igrača na meču sa Šandongom, poslednjim susretom na pripremama u Antaliji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Šampion Srbije je u tom meču slavio sa 1:0, golom Lazara Markovića u 37. minutu.

„Zadovoljan sam odnosom prema igri, nije bilo nijednog incidenta, ne zbog toga što smo igrali sa klubom koji je trenirao naš direktor, već mislim da su momci manje nervozni jer idemo kući. Drago mi je da je sve proteklo u najboljem redu“, naglasio je Vermezović.

Vermezović je, takođe, istakao da je meč sa Šandongom bio najozbiljniji za ’crno-bele’ u dosadašnjem delu priprema.

Bila je ovo veoma ozbiljna utakmica, možda i najozbiljnija koju smo imali na pripremama. Ipak su igrači preumorni, ovo je osma utakmica za 12 dana, ali smo to i hteli. Sada će doći do opuštanja u naredna dva dana, a potom idemo u Portorož na završne pripreme i tamo ćemo odigrati dve utakmice“, istakao je trener Partizana.

Strateg ’crno-belih’ je prokomentarisao i samu utakmicu.

Kontrolisali smo igru iz pasa, bili smo opasni, u drugom poluvremenu su oni pojačali, ipak su oni svežiji, a mi nismo pravili mnogo izmena. zadovoljan sam, ovo je bio najteži protivnik i poslednja utakmica, bio je red da to bude bolje nego na prethodnim mečevima“, naglasio je Vermezović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

10 h

U fokusu

Vidi sve