Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 28.01.2013.

18:28

Antić: Karadžić me je minirao na SP

Bivši selektor reprezentacije Srbije Radomir Antić rekao je da mu se predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić uplitao deo posla u Južnoj Africi.

Izvor: SV

Autor: SV

Default images

Antić je izjavio da je Karadžić bez njegovog znanja držao sastanak sa igračima uoči meča sa Australijom na Svetskom prvenstvu.

„Problem je bio što je predsednik sebi dozvolio da bez mog znanja održi sastanak sa pojedinim igračima. Nije bitno sa kojima, a naravno da znam o čemu su pričali, jer sam video kako su igrali“, rekao je Antić.

Srbija je od Australije izgubila sa 2:1 i ostala bez plasmana u osminu finala Svetskog prvenstva. Antić nije želeo da kaže da li smatra da su neki igrači namerno odigrali ispod svog nivoa.

Ne mogu da ulazim u to, ali sigurno mi nije bilo po volji. I Karadžić to vrlo dobro zna“, naveo je Antić.

Dva meseca po završetku Mondijala, Fudbalski savez Srbije i Antić su prekinuli saradnju.

Hteo sam da ostanem, imao sam ugovor, ali FSS je doneo tu odluku i to je njihova stvar. Nikada neću do kraja razumeti zbog čega je do toga došlo. Ali, ne nedostaje meni taj posao, koliko Srbiji nedostaje Radomir Antić. Zaista sam prepoznao da je narod bio uz nas. Proteći će Savom i Dunavom mnogo vode da se to na neki način ponovi“, rekao je Antić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve