Nova vest
Fudbal

Petak, 25.01.2013.

14:56

"Marka" vs Real: Mi ne lažemo!

Madridski list "Marka" ušla je u otvoreni rat sa Realom, tvrdeći da nije izmislila priču o ultimatumu koji su igrači "kraljevskog kluba" postavili predsedniku.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Marka" je u četvrtak prenela informaciju da su igrači zapretili Florentinu Peresu da otpusti trenera Žozea Murinja, ili će napustiti klub na leto.

Peres je brzo demantovao da su mu kapiten Iker Kasilja i njegov zamenik Sergio Ramos dali pomenuti ultimatum, da su bili na običnom ručku, te da Murinjo ostaje na "Santjago Bernabeu".

Međutim, "Marka" je u štampanom izdanju za petak stavila na velikoj naslovnoj strani sliku mobilnog telefona sa razmenjenim porukama sa neimenovanim izvorom koji je potvrdio da su kapiteni sa Peresom razgovarali o svemu.

Pričalo se o premijama za tekuću sezonu, pojačavanju tim, te nameri nekolicine igrača da napusti klub na leto ukoliko Murinjo ostane trener.

Zbog toga je iznad slike išao veliki naslov: "Marka ne laže!" (Marca no miente).

Već nekoliko meseci se spekuliše o sukobima u svlačionici Real Madrida koji zaostaje 15 bodova za liderom Primere Barselonom. Upravo su Kasiljas i Ramos imali najžešća neslaganja sa portugalskim stručnjakom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve