Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 03.01.2013.

15:41

Tumbaković: Dvojac ide u Koreju

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je za B92 da će u petak biti finaliziran transfer Stefana Šćepovića i Sretena Sretenovića u Busan.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Informacija da će njih dvojica karijeru nastaviti u Južnoj Koreji se pojavila prošlog vikenda, a konačan dogovor trebalo bi da bude postignut u petak, na sednici Upravnog odbora ’crno-belih’.

Sve je dogovoreno, ali postoji taj jedan odsto šansi da se posao ne realizuje. U petak će biti sednica Upravnog odbora kluba na kojem će sve što je dogovoreno biti stavljeno na papir, čime će se i omogućiti odlazak Šćepovića i Sretenovića u Busan“, rekao je Tumbaković za B92.

Stefan Šćepović stigao je u Partizan u julu, odigrao u svim takmičenjima 25 utakmica i postigao osam golova.

Sretenović je u Humsku došao na kraju letnjeg prelaznog roka, krajem avgusta, a od tada je u dresu prvaka Srbije odigrao samo tri meča, jedan u Jelen Superligi, dva u Kupu.

Pre Šćepovića i Sretenovića, redove Partizana napustio je Nemanja Tomić, koji je pojačao turski Genčerbirligi. Kako B92 saznaje, klub bi uskoro trebalo da napusti i Medo Kamara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve