Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 20.12.2012.

14:57

Dragan Đurić: Novo slavlje u maju

Fudbalski klub Partizan svečanim koktelom u sportskom centru Teleoptik u Zemunu obeležio je kraj uspešne godine i predstavio novi kalendar.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

"Ovo je godina koja nam je donela puno uspeha, osvojili smo petu uzastopnu šampionsku titulu, ali nećemo time da se zadovoljimo, želimo i šesti trofej. Ove zime grejemo se na plus šest, u Evropi smo afirmisali mlade igrače, a uspeli smo da preživimo još jednu tešku godinu", rekao je predsednik kluba Dragan Đurić.

On je istakao da ovakve proslave uspeha postaju tradicionalna stvar za Partizan.

"Pred nama je godina štednje, ali moramo da budemo finansijski stabilni. Pred nama su velika iskušenja koja predstavljaju veliki ispit za sve u klubu, ali uveren sam da ćemo ga položiti i imati novo slavlje, već u maju", rekao je Đurić.

Koktelu u Zemunelu prisustvovali su golmani Vladimir Stojković i Radiša Ilić, veliki broj gostiju, bivših igrača i svima kojim je crno-bela boja u srcu.

Fudbaleri Partizana jesenji deo sezone u Jelen Superligi Srbije završli su na prvom mestu na tabeli sa šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, dok su u Ligi Evrope zauzeli treće mesto H grupe uz tri remija.

Partizan će pripreme za prolećni deo sezone početi 14. januara okupljanjem i prozivkom trenera Vladimira Vermezovića u Teleoptiku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve