Nova vest
Fudbal

Petak, 07.12.2012.

22:09

Miha tuži menadžera zbog Faljija

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović podneo je tužbu protiv FIFA fudbalskog menadžera Zorana Đurića, zbog duševnog bola visokog intenziteta.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Đurić je u emisiji SOS kanala "Total soker" na pitanje voditelja da li menadžeri Falji Ramadani i Serđo Berti utiču na sastav Srbije odgovorio: "Da, sigurno, sigurno".

Mihajlović je podneo tužbu jer su mu Đurićeve reči povredile ugled, čast i nanele "duševnu bol visokog intenziteta koji još uvek traje", za šta je podneo i lekarsko uverenje.

"Tužba je bez osnova. Ovim potezom Mihajlović želi da pošalje poruku da će biti tužen svako ko iznese drugačije mišljenje od njegovog", rekao je povodom optužbe Đurić, a onda istakao šta mu je zasmetalo u Mihajlovićevom izboru reprezentativaca.

"Direktno sam ugrožen. Ne znam koji je kriterijum po kojem se zaslužuje poziv u reprezentaciju. Boško Janković je kapiten Đenoe, kluba iz Serije A, svi dobro znaju u kakvoj se formi nalazi, a nema mesta u reprezentaciji. To mi nikako nije jasno".

Mihajlović navodno na ime odštete zahteva 1.500.000 dinara. Kako piše u tužbi, novac dobijen od spora Mihajlović se uplatiti Dečjem selu u Sremskoj kamenici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve