Fudbal 70

Petak, 07.12.2012.

22:09

Miha tuži menadžera zbog Faljija

Selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović podneo je tužbu protiv FIFA fudbalskog menadžera Zorana Đurića, zbog duševnog bola visokog intenziteta.

Miha tuži menadžera zbog Faljija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

pavle

pre 11 godina

umesto sto ovde pljujemo mihajlovica i toleta bolje da svi odemo na sajt uefe i zatrpamo platinija molbama za pomoc kad dobiju 100000 poruka shvatice da je ovde kraj balade i da na kraju svakog filma pise the end

Scepakadabra

pre 11 godina

Da je sreca pa da imamo normalnu situaciju u zemlji, da nam je situacija u FSS-u drugacija, da nema uticaja menadzera, da imamo kvalitetnog selektora, da imamo nacionalni naboj kao hrvati... Da igraci jedva cekaju da zaigraju za reprezentaciju, da to bude velika cast i privilegija i da samo odabrani mogu da igraju za reprezentaciju, a ne da debituju igraci samo da bi se prodali.. Da imamo kostur tima, a ne da nam na 9 meceva nastupi 45 igraca..
Da se ne desava da nam standardni clan sampiona Nemacke i standardni clan Benfike ne odigraju ni minut u kvalifikacijama za SP, a nastupaju igraci koji greju klupu u svojim klubovima.. Da Scepovic Marko, koji je u Partizanu rezerva, ima mesto u reprezentaciji, a Nikola Djurdjic ne moze da dobije sansu ni protiv Cilea?! Umesto da su po poluvreme odigrali Djurdjic i Djordjevic, sta Scepovica ima da proverava kad svi znamo da ne zna nista.. Valjda ce Djurdjic sada da predje u neku jaku ligu, pa cemo videti koliko vredi. Kao i Djordjevic.
Da je sreca pa da Vidic kao kapiten predvodi tim, da jos igraju Brkic, Ivanovic, Subotic, Kolarov, Matic, Kuzmanovic, Tadic, Tosic, Jankovic, Djordjevic, pa Basta, Bisevac, Nastasic, Lomic, Tomovic, Rukavina, Ljajic, Djuricic, Krsticic, Markovic, Djurdjic, mozda Jovanovic..ako se vrate u formu i Krasic, Sulejmani, pa i Stankovic..

leka

pre 11 godina

Lek je jednostavan. Neka niko ne dolazi na stadion, i zrtvujte se pa nek i protiv hrvatske igraju na praznom...tako se teraju trener i gazda fss

Ljubisa livac

pre 11 godina

Sramota. Obozavao sam ga kao igraca, imao je moju punu podrsku kada je postao selektor, branio sam ga pri svakoj debati, ali sada i ja zelim da sto pre ode. I kajem se sto sam ga toliko podrzavao. Unistio nas je. Ne moze se u najbitnijim utakmicama sprovoditi neracionalno podmladjivanje. Ne mogu Scepovici imati mesta pre Jankovica, Djurdjica, Fejsa pre Kuzmanuvica, Bisevac pre Subotica. Jednostavno katastrofalne greske su nas kostale plasmana na svetsko. Ne radi se to tako. Uspeo je jos veci razdor da napravi u kultu reprezentacije, ionako narusenom. Jos ovo mesetarenje sa menadzerima... Muka mi je.

vasa

pre 11 godina

Ljudi,najgore je to što ovog menadzera ne interesuje srpski fudbal i reprezentacija,nego samo PARE,zato se on sekira što NJEGOV pulen ne može da se reklamira kroz repku.E Srbijo,propali smo načisto.
(Tuga, 8. decembar 2012 09:11)

A Falji Ramadani baš se mnogo zabrinuo za srpski fudbal...

dulepan

pre 11 godina

Kad igra reprezentacija,imam osecaj kao da igra BSK iz Borce..Bez ikakve zelje da odgledam mec,a igra moja zemlja..Eto sta je uradio od reprezentacije..Vreme je da sam napusti klupu,a ako to ne bude hteo,mi cemo ga oterati..Nisi ti za trenera

crni_redstar

pre 11 godina

tuzi i mene.ja tvdim da guras;scapakadabru,lekica,drugog scepakadabru,mijailovica,maksimovica...da si zatvorio vrsta kuzmanovicu,maticu,jankovicu,suboticu...to je bruka.da sam na mestu sulejmanija,kolarova i baneta nikad ti se ne bih odazvao na piziv!

Cira

pre 11 godina

Stvarno je velika steta da igrac poput Boska Jankovica ne bude pozvan u nacionalni tim...Mislim da swojom igrom ,trenutnom formom,mnogobrojnim jakim utakmicama koje ima u nogama,kao i golovima sa pravom zasluzuje da bude medju
reprezentarivcima Srbije..Mihajlovicu dozovi se pameti i odustani od svoje sebicne tvrdoglavosti i umesto brace Scepovica ,Lekica i ostalih vrsnih igraca kalibra Srpske lige za promenu pozovi doticnog Boska kao i Djurdjica koji cepa mreze po Evropi ...Tako nam bog swima zajedno sa tobom pogao...SRBIJA !!!

Miodrag

pre 11 godina

Voleo sam ga kao igraca.Mislio sam da ce napraviti nesto od reprezentacije,tipa kao Bilic sa Hrvatskom.A ono tuga,treba ga oterati sto pre.

manastirac

pre 11 godina

90 % Srbije misli suprotno od Karadjica, Mihajlovica, Damjanca- faljija.vise i ne gledam utakmice reprezentacije zbog takvih ljudi kao sto su ovi jer mi nanose dusevni bol, tako da mi gledaoci treba da tuzimo Mihajlovica.

vas postovani crv

pre 11 godina

Mislim da je Miha pogresio sa sastavom ekipe,protiv Makedonije.On je jedini krivac.Izgubio se Miha u svom egu,stvarajuci sok terapiju.Ali necu da sumnjam u njegovu cast,siguran kao u sunce u njegovo postenje! Vidim da po broju komentara ima vise onih sto misle drugacije.Istina je u manjini.Nisu tako losi ljudi, kao sto rdjav covek misli.Znam sigurno, mase imaju losu interpretaciju istine..Verujem u pobedu protiv Hrvatske.Verujem u Stankovica,njegova je odluka olicenje hrabrosti.Miha igra odlucujucu utakmicu. Nase blatnjave obale jednog dana mogu postati divni zeleni travnjaci.

Tuga

pre 11 godina

Ljudi,najgore je to što ovog menadzera ne interesuje srpski fudbal i reprezentacija,nego samo PARE,zato se on sekira što NJEGOV pulen ne može da se reklamira kroz repku.E Srbijo,propali smo načisto.

delijabgd

pre 11 godina

Miha, odlazi vec jednom! Sram te bilo! Izgubio si podrsku cele nacije! Moja bi baba bolje sastavljala reprezentaciju od tebe! Nemas pojma o trenerskom poslu. Kako su kvalifikacije vec propale, neka dodje neko ko zna svoj posao i neka pocne da stvara tim za sledeci ciklus.

pavle

pre 11 godina

ne razumem zasto policija uz saradnju sa platinijem i drugarima sreze zmiji glavu u srpskom fudbalu , jankovic igra ekstra , subotic ,kuzmanovic ,ljuboja razbija u poljskoj, to je trenutno naj bolji napadac koji daje golove , matic . sramota i zalosno sto milion ljudiizgubi 90 min kada igra reprezentacija umesto da uradi nesto korisno ugasi tv i ustedi struju.i da pobedimo hrvate ,, sto ja mislim nemoguce jer nas je poterala sreca u poslednje vreme,, mislim da karadzic i svi delegati u fudbalskom savezu moraju da odu da se napravi strog zakon i kontrola rada svega u fudbalu to je jedini nacin da nasa repka uradi nekad nesto .

majstor

pre 11 godina

svaka cast miha sti si uspio za kratko vrijeme od veoma popularmog ex-fudbalera da se pretvoris u klovna kome se i djeca smiju...#bata_tole

Djole

pre 11 godina

Miho brate kad bi tebe svako kome si ti svojom "filozofijom igre" naneo duševni bol visokog intenziteta tužio i tražio samo 15 € odštete (prosečna srpska šljakerska dnevnica) onda bi ti rođeni moj spavao ispod mosta

Mita

pre 11 godina

Ova reprezentacija bi trebalo da bude reprezentacija svih nas,odnosno Srbije,kao sto je i svaka druga reprezentacija.Ovo je sada,Toletova privatna firma,doduse uvek je i bila,gde Tole zaradjuje ogroman novac i gde jedan deo uzima za sebe,a jedan deo daje partiji ili partijama.Pogledajte ko drzi nas fudbal i sve ce Vam biti jasno.Falji mu namesta prodaje,a ceo operativni deo ide preko Mihajlovica,koji je Toletova marioneta,za razliku od Antice ili Djukica,koji to nisu bili...Prema tome,glavni problem je Tole i partija ili partije,koje ga podrzavaju,da bi im punio budzet...I sada posle svega mi trebamo da idemo na utakmice,da placamo i jos da aplaudiramo Toletu...Nema sanse!Dokle god je on tu,predlazem bojkot reprezentacije!!Savo je nesto pokusao,ali su ga ubrzo namirili i stvar se ispeglala.Vise niko ne treba da ide na utakmice,dokle god su,on i njegovi tu...

karavani prolaze i tako to

pre 11 godina

Briga me za Mihu i da ga sad branim ne pada mi na pamet, ali zanima me ovaj Djuric jel on mozda zna nekog drugog Faljija, koji bi hteo da gura svoje igrace u reprezentaciju, pa se zbog toga buni ili se stvarno brine zbog reprezentacije? Posto je ovo Srbija i posto ovde ima toliko Kurti i Murti, i nije Falji nista izmislio bilo je tako i pre, ali se sada o tome govori i sad svima smrdi. Zasto se sada toliko govori o menadzerima koji "poseduju" igrace i guraju ih u reprezentaciju, bilo je pre i kumovskih veza i na SP '98. u Francuskoj, pa se i to precutalo. Stekao se utisak u zadnjih 20 godina, da kada neko javno istupi i pocne da ukazuje na neke lose stvari, to radi samo iz licnog interesa, jer nije dobio svoj procenat u celoj prici, pa sad ima strasnu ideju kako ce svima da nam bude bolje.

Boki Nis

pre 11 godina

Ok ako tako moze onda cu ja tuziti selektora jer sam gledajuci utakmice protiv Skotske,Belgije,Makedonije doziveo veliki bol u glavi...

Brigate

pre 11 godina

Miho zovi me molim te u reprezentaciji.. ! Imam 2 noge i mislim da bi mogao biti veoma koristan tvom sistemu igre u reprezentaciji.. Cak sam 1 trebao igrati za klub u seoskoj ligi..

svašta-jašta

pre 11 godina

Mihajloviću možeš tužiti jednog i tako uterati strah u kosti drugim
novinarima u Srbiji, ali ne možeš nikoga naterati da ti veruje. Cela Srbija ti se smeje i ne samo smeje. Da imaš imalo obraza, otišao bi posle Skoplja. Ali nemaš.
U početku smo svi mislili: "Ne zna čovek", neka ga naučiće", a sad svi vidimo da ti dobro znaš radnju.
Falji, falji, falji, falji, falji ti para.

A sada boli jos vise

pre 11 godina

Procitaj sve komentare navijaca pa tuzi i nas o jednom trosku. Ali pre toga razmisli koliko si nama boli naneo svojom tvrdoglavoscu. Uvek si bio drcan ali ti jedno nikada necu oprostiti a to je sto nisi bio drcan kada je trebalo nego si bio miran ko bubica dok te je Ante Mise u sred Beograda vukao za kosu.
Jesam Zvezdas, ali jedan je Bata Mirkovic.

Ilija Cvorovic

pre 11 godina

A koga ja da tuzim za dusevni bol koji trpim gledajuci utakmice reprezentacije Srbije i Crvene zvezde? Moracu da tuzim selektora i Jankovica...

dmjn

pre 11 godina

Taj djuric je skroz upravu... Eej, Miho, pravdas se da ti igraju igraci koji se uklapaju u tvoju filozofiju??! A u koju se to filozofiju uklapaju lekic,scepovic i fejsa?!? Ti igraci ne igraju ni u svojim klubovima, pored toga sto imaju kvalitet za donji srem, a konstantno ih forsiras! Previse ti se filozofija poklapa sa filozofijom falji ramadanija.....A nekad si mi bio idol, samo tvoj dres sam hteo da imam!

Mrki

pre 11 godina

Boze kakva glupost pa to svi vec znaju... Najbolje bi bilo da napravite glasanje pa da vide svi koliko ljudi veruje u "postenje" selektora i FSS.

ForeverSRB

pre 11 godina

Da mi je neko pricao da cu ovoliko zamrzeti coveka u cijem sam dresu kao klinac spavao, sutao slobodnjake levom, a ni desna mi nije bila "namestena", pitanje je dal bih mu verovao. Ne zelim da iznosim sada svoje misljenje, jer ce komentar biti cenzurisan, samo cu reci steta, za jednog onakvog fudbalera, i steta, za jedan decacki san..

Poskok

pre 11 godina

Razlika između pravih trenera (menadžera, selektora) i šarlatana što ovi prvi znaju da naprave ekipu (tim, reprezentaciju) od najboljih igrača. Ovi drugi (šarlatani) to isto prave od igrača (?) koji se uklapaju u "njihovu" koncepciju igre i sve ostale varijacije na temu "poznavanja" fudbala. Da li se sećate ko je poslednji na ovim prostorima bio takav trener? Kada bih mu napisao ime i prezime počlo bi lupanje minusa.

Milos

pre 11 godina

Brkic, Kahriman, Aleksic-
Ivanovic, Basta, Rukavina, Tomovic, Subotic, Bisevac, Nastasic, Kolarov, Lomic
Kuzmanovic, Matic, Ignjovski, Djuricic, Ljajic, Krsticic, Tadic, Tosic, Jankovic,
Markovic, Djurdjic, Djordjevic

bogdan

pre 11 godina

Baš me zanima kako đe recimo Đurić da na sudu dokaže povezanost Ramadija sa Mihajlovićem u svetlu slučaja Adem Ljajić. Dakle, Adem Ljajić, jedan od najbitnijih Ramadanijevih igrača, kome je u ovom trenutku više nego išta potrebna reprezentacija da bi mu se stabilizovala posrnula karijera, biva izbačen iz reprezentacije od strane Mihajlovića i tok zbog jedne krajnje trivijalne i apsolutno nefudbalske stvari. Stvarno je taj Miha u Ramadanijevoj službi, nema šta.

Izraziti pritisak

pre 11 godina

1.Nastasic - menadjer Fail ( u reprenzetaciji standardan a najbolji stoper Nemacke mu greje klupu)
2. Ignjovski menadzer Fail ( u reprenzetaciji standardan u klubu 0 a Matic koji je jedan od boljih igraca Benfike nije dobijao sansu kod Mihe)
3. Mijalovic i Fejsa - menadzer Fail ( ista stvar kao sa Maticem)
4. Maksimovic - menadzer Fail ( nije u 11 u Zvezdi , jedan od najgorih stopera u istoriji Zvezde , gomila smesnih kiksova ali u reprenzetaciji standardniji od Subotica)
5. Braca Scepakadabra - Menadzer Fail ( kometar na njih je bespotreban)
6. Alen Stevanovic - menadzer Fail ( Miha ga isprobava u "nebitnoj" utakmici protiv Belgije a Tadic greje klupu)
7. Kadeti koji su trebali da igraju za A reprenzetaciju protiv Iraka - menadzer Fail
8 . Karleusa Tosic - menadzer Fail ( kakav Kolarov,kakav Lomic,kakav Obradovic-Miha i Fail znaju zasto)
Ovo je 9 igraca u reprenzetaciji u vlasnistvu Faila i kada se doda Lazar Markovic kao deseti ispadne da smo zvanicno postali reprenzetacija Failovih pulena za prodaju u inostranstvo

ForeverSRB

pre 11 godina

Da mi je neko pricao da cu ovoliko zamrzeti coveka u cijem sam dresu kao klinac spavao, sutao slobodnjake levom, a ni desna mi nije bila "namestena", pitanje je dal bih mu verovao. Ne zelim da iznosim sada svoje misljenje, jer ce komentar biti cenzurisan, samo cu reci steta, za jednog onakvog fudbalera, i steta, za jedan decacki san..

Izraziti pritisak

pre 11 godina

1.Nastasic - menadjer Fail ( u reprenzetaciji standardan a najbolji stoper Nemacke mu greje klupu)
2. Ignjovski menadzer Fail ( u reprenzetaciji standardan u klubu 0 a Matic koji je jedan od boljih igraca Benfike nije dobijao sansu kod Mihe)
3. Mijalovic i Fejsa - menadzer Fail ( ista stvar kao sa Maticem)
4. Maksimovic - menadzer Fail ( nije u 11 u Zvezdi , jedan od najgorih stopera u istoriji Zvezde , gomila smesnih kiksova ali u reprenzetaciji standardniji od Subotica)
5. Braca Scepakadabra - Menadzer Fail ( kometar na njih je bespotreban)
6. Alen Stevanovic - menadzer Fail ( Miha ga isprobava u "nebitnoj" utakmici protiv Belgije a Tadic greje klupu)
7. Kadeti koji su trebali da igraju za A reprenzetaciju protiv Iraka - menadzer Fail
8 . Karleusa Tosic - menadzer Fail ( kakav Kolarov,kakav Lomic,kakav Obradovic-Miha i Fail znaju zasto)
Ovo je 9 igraca u reprenzetaciji u vlasnistvu Faila i kada se doda Lazar Markovic kao deseti ispadne da smo zvanicno postali reprenzetacija Failovih pulena za prodaju u inostranstvo

Mrki

pre 11 godina

Boze kakva glupost pa to svi vec znaju... Najbolje bi bilo da napravite glasanje pa da vide svi koliko ljudi veruje u "postenje" selektora i FSS.

dmjn

pre 11 godina

Taj djuric je skroz upravu... Eej, Miho, pravdas se da ti igraju igraci koji se uklapaju u tvoju filozofiju??! A u koju se to filozofiju uklapaju lekic,scepovic i fejsa?!? Ti igraci ne igraju ni u svojim klubovima, pored toga sto imaju kvalitet za donji srem, a konstantno ih forsiras! Previse ti se filozofija poklapa sa filozofijom falji ramadanija.....A nekad si mi bio idol, samo tvoj dres sam hteo da imam!

Poskok

pre 11 godina

Razlika između pravih trenera (menadžera, selektora) i šarlatana što ovi prvi znaju da naprave ekipu (tim, reprezentaciju) od najboljih igrača. Ovi drugi (šarlatani) to isto prave od igrača (?) koji se uklapaju u "njihovu" koncepciju igre i sve ostale varijacije na temu "poznavanja" fudbala. Da li se sećate ko je poslednji na ovim prostorima bio takav trener? Kada bih mu napisao ime i prezime počlo bi lupanje minusa.

Djole

pre 11 godina

Miho brate kad bi tebe svako kome si ti svojom "filozofijom igre" naneo duševni bol visokog intenziteta tužio i tražio samo 15 € odštete (prosečna srpska šljakerska dnevnica) onda bi ti rođeni moj spavao ispod mosta

majstor

pre 11 godina

svaka cast miha sti si uspio za kratko vrijeme od veoma popularmog ex-fudbalera da se pretvoris u klovna kome se i djeca smiju...#bata_tole

delijabgd

pre 11 godina

Miha, odlazi vec jednom! Sram te bilo! Izgubio si podrsku cele nacije! Moja bi baba bolje sastavljala reprezentaciju od tebe! Nemas pojma o trenerskom poslu. Kako su kvalifikacije vec propale, neka dodje neko ko zna svoj posao i neka pocne da stvara tim za sledeci ciklus.

manastirac

pre 11 godina

90 % Srbije misli suprotno od Karadjica, Mihajlovica, Damjanca- faljija.vise i ne gledam utakmice reprezentacije zbog takvih ljudi kao sto su ovi jer mi nanose dusevni bol, tako da mi gledaoci treba da tuzimo Mihajlovica.

dulepan

pre 11 godina

Kad igra reprezentacija,imam osecaj kao da igra BSK iz Borce..Bez ikakve zelje da odgledam mec,a igra moja zemlja..Eto sta je uradio od reprezentacije..Vreme je da sam napusti klupu,a ako to ne bude hteo,mi cemo ga oterati..Nisi ti za trenera

Milos

pre 11 godina

Brkic, Kahriman, Aleksic-
Ivanovic, Basta, Rukavina, Tomovic, Subotic, Bisevac, Nastasic, Kolarov, Lomic
Kuzmanovic, Matic, Ignjovski, Djuricic, Ljajic, Krsticic, Tadic, Tosic, Jankovic,
Markovic, Djurdjic, Djordjevic

bogdan

pre 11 godina

Baš me zanima kako đe recimo Đurić da na sudu dokaže povezanost Ramadija sa Mihajlovićem u svetlu slučaja Adem Ljajić. Dakle, Adem Ljajić, jedan od najbitnijih Ramadanijevih igrača, kome je u ovom trenutku više nego išta potrebna reprezentacija da bi mu se stabilizovala posrnula karijera, biva izbačen iz reprezentacije od strane Mihajlovića i tok zbog jedne krajnje trivijalne i apsolutno nefudbalske stvari. Stvarno je taj Miha u Ramadanijevoj službi, nema šta.

Boki Nis

pre 11 godina

Ok ako tako moze onda cu ja tuziti selektora jer sam gledajuci utakmice protiv Skotske,Belgije,Makedonije doziveo veliki bol u glavi...

A sada boli jos vise

pre 11 godina

Procitaj sve komentare navijaca pa tuzi i nas o jednom trosku. Ali pre toga razmisli koliko si nama boli naneo svojom tvrdoglavoscu. Uvek si bio drcan ali ti jedno nikada necu oprostiti a to je sto nisi bio drcan kada je trebalo nego si bio miran ko bubica dok te je Ante Mise u sred Beograda vukao za kosu.
Jesam Zvezdas, ali jedan je Bata Mirkovic.

Miodrag

pre 11 godina

Voleo sam ga kao igraca.Mislio sam da ce napraviti nesto od reprezentacije,tipa kao Bilic sa Hrvatskom.A ono tuga,treba ga oterati sto pre.

vasa

pre 11 godina

Ljudi,najgore je to što ovog menadzera ne interesuje srpski fudbal i reprezentacija,nego samo PARE,zato se on sekira što NJEGOV pulen ne može da se reklamira kroz repku.E Srbijo,propali smo načisto.
(Tuga, 8. decembar 2012 09:11)

A Falji Ramadani baš se mnogo zabrinuo za srpski fudbal...

crni_redstar

pre 11 godina

tuzi i mene.ja tvdim da guras;scapakadabru,lekica,drugog scepakadabru,mijailovica,maksimovica...da si zatvorio vrsta kuzmanovicu,maticu,jankovicu,suboticu...to je bruka.da sam na mestu sulejmanija,kolarova i baneta nikad ti se ne bih odazvao na piziv!

Cira

pre 11 godina

Stvarno je velika steta da igrac poput Boska Jankovica ne bude pozvan u nacionalni tim...Mislim da swojom igrom ,trenutnom formom,mnogobrojnim jakim utakmicama koje ima u nogama,kao i golovima sa pravom zasluzuje da bude medju
reprezentarivcima Srbije..Mihajlovicu dozovi se pameti i odustani od svoje sebicne tvrdoglavosti i umesto brace Scepovica ,Lekica i ostalih vrsnih igraca kalibra Srpske lige za promenu pozovi doticnog Boska kao i Djurdjica koji cepa mreze po Evropi ...Tako nam bog swima zajedno sa tobom pogao...SRBIJA !!!

Tuga

pre 11 godina

Ljudi,najgore je to što ovog menadzera ne interesuje srpski fudbal i reprezentacija,nego samo PARE,zato se on sekira što NJEGOV pulen ne može da se reklamira kroz repku.E Srbijo,propali smo načisto.

Ljubisa livac

pre 11 godina

Sramota. Obozavao sam ga kao igraca, imao je moju punu podrsku kada je postao selektor, branio sam ga pri svakoj debati, ali sada i ja zelim da sto pre ode. I kajem se sto sam ga toliko podrzavao. Unistio nas je. Ne moze se u najbitnijim utakmicama sprovoditi neracionalno podmladjivanje. Ne mogu Scepovici imati mesta pre Jankovica, Djurdjica, Fejsa pre Kuzmanuvica, Bisevac pre Subotica. Jednostavno katastrofalne greske su nas kostale plasmana na svetsko. Ne radi se to tako. Uspeo je jos veci razdor da napravi u kultu reprezentacije, ionako narusenom. Jos ovo mesetarenje sa menadzerima... Muka mi je.

Ilija Cvorovic

pre 11 godina

A koga ja da tuzim za dusevni bol koji trpim gledajuci utakmice reprezentacije Srbije i Crvene zvezde? Moracu da tuzim selektora i Jankovica...

Brigate

pre 11 godina

Miho zovi me molim te u reprezentaciji.. ! Imam 2 noge i mislim da bi mogao biti veoma koristan tvom sistemu igre u reprezentaciji.. Cak sam 1 trebao igrati za klub u seoskoj ligi..

leka

pre 11 godina

Lek je jednostavan. Neka niko ne dolazi na stadion, i zrtvujte se pa nek i protiv hrvatske igraju na praznom...tako se teraju trener i gazda fss

karavani prolaze i tako to

pre 11 godina

Briga me za Mihu i da ga sad branim ne pada mi na pamet, ali zanima me ovaj Djuric jel on mozda zna nekog drugog Faljija, koji bi hteo da gura svoje igrace u reprezentaciju, pa se zbog toga buni ili se stvarno brine zbog reprezentacije? Posto je ovo Srbija i posto ovde ima toliko Kurti i Murti, i nije Falji nista izmislio bilo je tako i pre, ali se sada o tome govori i sad svima smrdi. Zasto se sada toliko govori o menadzerima koji "poseduju" igrace i guraju ih u reprezentaciju, bilo je pre i kumovskih veza i na SP '98. u Francuskoj, pa se i to precutalo. Stekao se utisak u zadnjih 20 godina, da kada neko javno istupi i pocne da ukazuje na neke lose stvari, to radi samo iz licnog interesa, jer nije dobio svoj procenat u celoj prici, pa sad ima strasnu ideju kako ce svima da nam bude bolje.

svašta-jašta

pre 11 godina

Mihajloviću možeš tužiti jednog i tako uterati strah u kosti drugim
novinarima u Srbiji, ali ne možeš nikoga naterati da ti veruje. Cela Srbija ti se smeje i ne samo smeje. Da imaš imalo obraza, otišao bi posle Skoplja. Ali nemaš.
U početku smo svi mislili: "Ne zna čovek", neka ga naučiće", a sad svi vidimo da ti dobro znaš radnju.
Falji, falji, falji, falji, falji ti para.

pavle

pre 11 godina

ne razumem zasto policija uz saradnju sa platinijem i drugarima sreze zmiji glavu u srpskom fudbalu , jankovic igra ekstra , subotic ,kuzmanovic ,ljuboja razbija u poljskoj, to je trenutno naj bolji napadac koji daje golove , matic . sramota i zalosno sto milion ljudiizgubi 90 min kada igra reprezentacija umesto da uradi nesto korisno ugasi tv i ustedi struju.i da pobedimo hrvate ,, sto ja mislim nemoguce jer nas je poterala sreca u poslednje vreme,, mislim da karadzic i svi delegati u fudbalskom savezu moraju da odu da se napravi strog zakon i kontrola rada svega u fudbalu to je jedini nacin da nasa repka uradi nekad nesto .

Scepakadabra

pre 11 godina

Da je sreca pa da imamo normalnu situaciju u zemlji, da nam je situacija u FSS-u drugacija, da nema uticaja menadzera, da imamo kvalitetnog selektora, da imamo nacionalni naboj kao hrvati... Da igraci jedva cekaju da zaigraju za reprezentaciju, da to bude velika cast i privilegija i da samo odabrani mogu da igraju za reprezentaciju, a ne da debituju igraci samo da bi se prodali.. Da imamo kostur tima, a ne da nam na 9 meceva nastupi 45 igraca..
Da se ne desava da nam standardni clan sampiona Nemacke i standardni clan Benfike ne odigraju ni minut u kvalifikacijama za SP, a nastupaju igraci koji greju klupu u svojim klubovima.. Da Scepovic Marko, koji je u Partizanu rezerva, ima mesto u reprezentaciji, a Nikola Djurdjic ne moze da dobije sansu ni protiv Cilea?! Umesto da su po poluvreme odigrali Djurdjic i Djordjevic, sta Scepovica ima da proverava kad svi znamo da ne zna nista.. Valjda ce Djurdjic sada da predje u neku jaku ligu, pa cemo videti koliko vredi. Kao i Djordjevic.
Da je sreca pa da Vidic kao kapiten predvodi tim, da jos igraju Brkic, Ivanovic, Subotic, Kolarov, Matic, Kuzmanovic, Tadic, Tosic, Jankovic, Djordjevic, pa Basta, Bisevac, Nastasic, Lomic, Tomovic, Rukavina, Ljajic, Djuricic, Krsticic, Markovic, Djurdjic, mozda Jovanovic..ako se vrate u formu i Krasic, Sulejmani, pa i Stankovic..

Mita

pre 11 godina

Ova reprezentacija bi trebalo da bude reprezentacija svih nas,odnosno Srbije,kao sto je i svaka druga reprezentacija.Ovo je sada,Toletova privatna firma,doduse uvek je i bila,gde Tole zaradjuje ogroman novac i gde jedan deo uzima za sebe,a jedan deo daje partiji ili partijama.Pogledajte ko drzi nas fudbal i sve ce Vam biti jasno.Falji mu namesta prodaje,a ceo operativni deo ide preko Mihajlovica,koji je Toletova marioneta,za razliku od Antice ili Djukica,koji to nisu bili...Prema tome,glavni problem je Tole i partija ili partije,koje ga podrzavaju,da bi im punio budzet...I sada posle svega mi trebamo da idemo na utakmice,da placamo i jos da aplaudiramo Toletu...Nema sanse!Dokle god je on tu,predlazem bojkot reprezentacije!!Savo je nesto pokusao,ali su ga ubrzo namirili i stvar se ispeglala.Vise niko ne treba da ide na utakmice,dokle god su,on i njegovi tu...

vas postovani crv

pre 11 godina

Mislim da je Miha pogresio sa sastavom ekipe,protiv Makedonije.On je jedini krivac.Izgubio se Miha u svom egu,stvarajuci sok terapiju.Ali necu da sumnjam u njegovu cast,siguran kao u sunce u njegovo postenje! Vidim da po broju komentara ima vise onih sto misle drugacije.Istina je u manjini.Nisu tako losi ljudi, kao sto rdjav covek misli.Znam sigurno, mase imaju losu interpretaciju istine..Verujem u pobedu protiv Hrvatske.Verujem u Stankovica,njegova je odluka olicenje hrabrosti.Miha igra odlucujucu utakmicu. Nase blatnjave obale jednog dana mogu postati divni zeleni travnjaci.

pavle

pre 11 godina

umesto sto ovde pljujemo mihajlovica i toleta bolje da svi odemo na sajt uefe i zatrpamo platinija molbama za pomoc kad dobiju 100000 poruka shvatice da je ovde kraj balade i da na kraju svakog filma pise the end

bogdan

pre 11 godina

Baš me zanima kako đe recimo Đurić da na sudu dokaže povezanost Ramadija sa Mihajlovićem u svetlu slučaja Adem Ljajić. Dakle, Adem Ljajić, jedan od najbitnijih Ramadanijevih igrača, kome je u ovom trenutku više nego išta potrebna reprezentacija da bi mu se stabilizovala posrnula karijera, biva izbačen iz reprezentacije od strane Mihajlovića i tok zbog jedne krajnje trivijalne i apsolutno nefudbalske stvari. Stvarno je taj Miha u Ramadanijevoj službi, nema šta.

Milos

pre 11 godina

Brkic, Kahriman, Aleksic-
Ivanovic, Basta, Rukavina, Tomovic, Subotic, Bisevac, Nastasic, Kolarov, Lomic
Kuzmanovic, Matic, Ignjovski, Djuricic, Ljajic, Krsticic, Tadic, Tosic, Jankovic,
Markovic, Djurdjic, Djordjevic

vas postovani crv

pre 11 godina

Mislim da je Miha pogresio sa sastavom ekipe,protiv Makedonije.On je jedini krivac.Izgubio se Miha u svom egu,stvarajuci sok terapiju.Ali necu da sumnjam u njegovu cast,siguran kao u sunce u njegovo postenje! Vidim da po broju komentara ima vise onih sto misle drugacije.Istina je u manjini.Nisu tako losi ljudi, kao sto rdjav covek misli.Znam sigurno, mase imaju losu interpretaciju istine..Verujem u pobedu protiv Hrvatske.Verujem u Stankovica,njegova je odluka olicenje hrabrosti.Miha igra odlucujucu utakmicu. Nase blatnjave obale jednog dana mogu postati divni zeleni travnjaci.

ForeverSRB

pre 11 godina

Da mi je neko pricao da cu ovoliko zamrzeti coveka u cijem sam dresu kao klinac spavao, sutao slobodnjake levom, a ni desna mi nije bila "namestena", pitanje je dal bih mu verovao. Ne zelim da iznosim sada svoje misljenje, jer ce komentar biti cenzurisan, samo cu reci steta, za jednog onakvog fudbalera, i steta, za jedan decacki san..

Izraziti pritisak

pre 11 godina

1.Nastasic - menadjer Fail ( u reprenzetaciji standardan a najbolji stoper Nemacke mu greje klupu)
2. Ignjovski menadzer Fail ( u reprenzetaciji standardan u klubu 0 a Matic koji je jedan od boljih igraca Benfike nije dobijao sansu kod Mihe)
3. Mijalovic i Fejsa - menadzer Fail ( ista stvar kao sa Maticem)
4. Maksimovic - menadzer Fail ( nije u 11 u Zvezdi , jedan od najgorih stopera u istoriji Zvezde , gomila smesnih kiksova ali u reprenzetaciji standardniji od Subotica)
5. Braca Scepakadabra - Menadzer Fail ( kometar na njih je bespotreban)
6. Alen Stevanovic - menadzer Fail ( Miha ga isprobava u "nebitnoj" utakmici protiv Belgije a Tadic greje klupu)
7. Kadeti koji su trebali da igraju za A reprenzetaciju protiv Iraka - menadzer Fail
8 . Karleusa Tosic - menadzer Fail ( kakav Kolarov,kakav Lomic,kakav Obradovic-Miha i Fail znaju zasto)
Ovo je 9 igraca u reprenzetaciji u vlasnistvu Faila i kada se doda Lazar Markovic kao deseti ispadne da smo zvanicno postali reprenzetacija Failovih pulena za prodaju u inostranstvo

Poskok

pre 11 godina

Razlika između pravih trenera (menadžera, selektora) i šarlatana što ovi prvi znaju da naprave ekipu (tim, reprezentaciju) od najboljih igrača. Ovi drugi (šarlatani) to isto prave od igrača (?) koji se uklapaju u "njihovu" koncepciju igre i sve ostale varijacije na temu "poznavanja" fudbala. Da li se sećate ko je poslednji na ovim prostorima bio takav trener? Kada bih mu napisao ime i prezime počlo bi lupanje minusa.

dmjn

pre 11 godina

Taj djuric je skroz upravu... Eej, Miho, pravdas se da ti igraju igraci koji se uklapaju u tvoju filozofiju??! A u koju se to filozofiju uklapaju lekic,scepovic i fejsa?!? Ti igraci ne igraju ni u svojim klubovima, pored toga sto imaju kvalitet za donji srem, a konstantno ih forsiras! Previse ti se filozofija poklapa sa filozofijom falji ramadanija.....A nekad si mi bio idol, samo tvoj dres sam hteo da imam!

Mrki

pre 11 godina

Boze kakva glupost pa to svi vec znaju... Najbolje bi bilo da napravite glasanje pa da vide svi koliko ljudi veruje u "postenje" selektora i FSS.

Tuga

pre 11 godina

Ljudi,najgore je to što ovog menadzera ne interesuje srpski fudbal i reprezentacija,nego samo PARE,zato se on sekira što NJEGOV pulen ne može da se reklamira kroz repku.E Srbijo,propali smo načisto.

delijabgd

pre 11 godina

Miha, odlazi vec jednom! Sram te bilo! Izgubio si podrsku cele nacije! Moja bi baba bolje sastavljala reprezentaciju od tebe! Nemas pojma o trenerskom poslu. Kako su kvalifikacije vec propale, neka dodje neko ko zna svoj posao i neka pocne da stvara tim za sledeci ciklus.

svašta-jašta

pre 11 godina

Mihajloviću možeš tužiti jednog i tako uterati strah u kosti drugim
novinarima u Srbiji, ali ne možeš nikoga naterati da ti veruje. Cela Srbija ti se smeje i ne samo smeje. Da imaš imalo obraza, otišao bi posle Skoplja. Ali nemaš.
U početku smo svi mislili: "Ne zna čovek", neka ga naučiće", a sad svi vidimo da ti dobro znaš radnju.
Falji, falji, falji, falji, falji ti para.

pavle

pre 11 godina

ne razumem zasto policija uz saradnju sa platinijem i drugarima sreze zmiji glavu u srpskom fudbalu , jankovic igra ekstra , subotic ,kuzmanovic ,ljuboja razbija u poljskoj, to je trenutno naj bolji napadac koji daje golove , matic . sramota i zalosno sto milion ljudiizgubi 90 min kada igra reprezentacija umesto da uradi nesto korisno ugasi tv i ustedi struju.i da pobedimo hrvate ,, sto ja mislim nemoguce jer nas je poterala sreca u poslednje vreme,, mislim da karadzic i svi delegati u fudbalskom savezu moraju da odu da se napravi strog zakon i kontrola rada svega u fudbalu to je jedini nacin da nasa repka uradi nekad nesto .

majstor

pre 11 godina

svaka cast miha sti si uspio za kratko vrijeme od veoma popularmog ex-fudbalera da se pretvoris u klovna kome se i djeca smiju...#bata_tole

A sada boli jos vise

pre 11 godina

Procitaj sve komentare navijaca pa tuzi i nas o jednom trosku. Ali pre toga razmisli koliko si nama boli naneo svojom tvrdoglavoscu. Uvek si bio drcan ali ti jedno nikada necu oprostiti a to je sto nisi bio drcan kada je trebalo nego si bio miran ko bubica dok te je Ante Mise u sred Beograda vukao za kosu.
Jesam Zvezdas, ali jedan je Bata Mirkovic.

Brigate

pre 11 godina

Miho zovi me molim te u reprezentaciji.. ! Imam 2 noge i mislim da bi mogao biti veoma koristan tvom sistemu igre u reprezentaciji.. Cak sam 1 trebao igrati za klub u seoskoj ligi..

Mita

pre 11 godina

Ova reprezentacija bi trebalo da bude reprezentacija svih nas,odnosno Srbije,kao sto je i svaka druga reprezentacija.Ovo je sada,Toletova privatna firma,doduse uvek je i bila,gde Tole zaradjuje ogroman novac i gde jedan deo uzima za sebe,a jedan deo daje partiji ili partijama.Pogledajte ko drzi nas fudbal i sve ce Vam biti jasno.Falji mu namesta prodaje,a ceo operativni deo ide preko Mihajlovica,koji je Toletova marioneta,za razliku od Antice ili Djukica,koji to nisu bili...Prema tome,glavni problem je Tole i partija ili partije,koje ga podrzavaju,da bi im punio budzet...I sada posle svega mi trebamo da idemo na utakmice,da placamo i jos da aplaudiramo Toletu...Nema sanse!Dokle god je on tu,predlazem bojkot reprezentacije!!Savo je nesto pokusao,ali su ga ubrzo namirili i stvar se ispeglala.Vise niko ne treba da ide na utakmice,dokle god su,on i njegovi tu...

Miodrag

pre 11 godina

Voleo sam ga kao igraca.Mislio sam da ce napraviti nesto od reprezentacije,tipa kao Bilic sa Hrvatskom.A ono tuga,treba ga oterati sto pre.

dulepan

pre 11 godina

Kad igra reprezentacija,imam osecaj kao da igra BSK iz Borce..Bez ikakve zelje da odgledam mec,a igra moja zemlja..Eto sta je uradio od reprezentacije..Vreme je da sam napusti klupu,a ako to ne bude hteo,mi cemo ga oterati..Nisi ti za trenera

Ljubisa livac

pre 11 godina

Sramota. Obozavao sam ga kao igraca, imao je moju punu podrsku kada je postao selektor, branio sam ga pri svakoj debati, ali sada i ja zelim da sto pre ode. I kajem se sto sam ga toliko podrzavao. Unistio nas je. Ne moze se u najbitnijim utakmicama sprovoditi neracionalno podmladjivanje. Ne mogu Scepovici imati mesta pre Jankovica, Djurdjica, Fejsa pre Kuzmanuvica, Bisevac pre Subotica. Jednostavno katastrofalne greske su nas kostale plasmana na svetsko. Ne radi se to tako. Uspeo je jos veci razdor da napravi u kultu reprezentacije, ionako narusenom. Jos ovo mesetarenje sa menadzerima... Muka mi je.

Ilija Cvorovic

pre 11 godina

A koga ja da tuzim za dusevni bol koji trpim gledajuci utakmice reprezentacije Srbije i Crvene zvezde? Moracu da tuzim selektora i Jankovica...

karavani prolaze i tako to

pre 11 godina

Briga me za Mihu i da ga sad branim ne pada mi na pamet, ali zanima me ovaj Djuric jel on mozda zna nekog drugog Faljija, koji bi hteo da gura svoje igrace u reprezentaciju, pa se zbog toga buni ili se stvarno brine zbog reprezentacije? Posto je ovo Srbija i posto ovde ima toliko Kurti i Murti, i nije Falji nista izmislio bilo je tako i pre, ali se sada o tome govori i sad svima smrdi. Zasto se sada toliko govori o menadzerima koji "poseduju" igrace i guraju ih u reprezentaciju, bilo je pre i kumovskih veza i na SP '98. u Francuskoj, pa se i to precutalo. Stekao se utisak u zadnjih 20 godina, da kada neko javno istupi i pocne da ukazuje na neke lose stvari, to radi samo iz licnog interesa, jer nije dobio svoj procenat u celoj prici, pa sad ima strasnu ideju kako ce svima da nam bude bolje.

manastirac

pre 11 godina

90 % Srbije misli suprotno od Karadjica, Mihajlovica, Damjanca- faljija.vise i ne gledam utakmice reprezentacije zbog takvih ljudi kao sto su ovi jer mi nanose dusevni bol, tako da mi gledaoci treba da tuzimo Mihajlovica.

crni_redstar

pre 11 godina

tuzi i mene.ja tvdim da guras;scapakadabru,lekica,drugog scepakadabru,mijailovica,maksimovica...da si zatvorio vrsta kuzmanovicu,maticu,jankovicu,suboticu...to je bruka.da sam na mestu sulejmanija,kolarova i baneta nikad ti se ne bih odazvao na piziv!

leka

pre 11 godina

Lek je jednostavan. Neka niko ne dolazi na stadion, i zrtvujte se pa nek i protiv hrvatske igraju na praznom...tako se teraju trener i gazda fss

pavle

pre 11 godina

umesto sto ovde pljujemo mihajlovica i toleta bolje da svi odemo na sajt uefe i zatrpamo platinija molbama za pomoc kad dobiju 100000 poruka shvatice da je ovde kraj balade i da na kraju svakog filma pise the end

Boki Nis

pre 11 godina

Ok ako tako moze onda cu ja tuziti selektora jer sam gledajuci utakmice protiv Skotske,Belgije,Makedonije doziveo veliki bol u glavi...

Djole

pre 11 godina

Miho brate kad bi tebe svako kome si ti svojom "filozofijom igre" naneo duševni bol visokog intenziteta tužio i tražio samo 15 € odštete (prosečna srpska šljakerska dnevnica) onda bi ti rođeni moj spavao ispod mosta

Cira

pre 11 godina

Stvarno je velika steta da igrac poput Boska Jankovica ne bude pozvan u nacionalni tim...Mislim da swojom igrom ,trenutnom formom,mnogobrojnim jakim utakmicama koje ima u nogama,kao i golovima sa pravom zasluzuje da bude medju
reprezentarivcima Srbije..Mihajlovicu dozovi se pameti i odustani od svoje sebicne tvrdoglavosti i umesto brace Scepovica ,Lekica i ostalih vrsnih igraca kalibra Srpske lige za promenu pozovi doticnog Boska kao i Djurdjica koji cepa mreze po Evropi ...Tako nam bog swima zajedno sa tobom pogao...SRBIJA !!!

vasa

pre 11 godina

Ljudi,najgore je to što ovog menadzera ne interesuje srpski fudbal i reprezentacija,nego samo PARE,zato se on sekira što NJEGOV pulen ne može da se reklamira kroz repku.E Srbijo,propali smo načisto.
(Tuga, 8. decembar 2012 09:11)

A Falji Ramadani baš se mnogo zabrinuo za srpski fudbal...

Scepakadabra

pre 11 godina

Da je sreca pa da imamo normalnu situaciju u zemlji, da nam je situacija u FSS-u drugacija, da nema uticaja menadzera, da imamo kvalitetnog selektora, da imamo nacionalni naboj kao hrvati... Da igraci jedva cekaju da zaigraju za reprezentaciju, da to bude velika cast i privilegija i da samo odabrani mogu da igraju za reprezentaciju, a ne da debituju igraci samo da bi se prodali.. Da imamo kostur tima, a ne da nam na 9 meceva nastupi 45 igraca..
Da se ne desava da nam standardni clan sampiona Nemacke i standardni clan Benfike ne odigraju ni minut u kvalifikacijama za SP, a nastupaju igraci koji greju klupu u svojim klubovima.. Da Scepovic Marko, koji je u Partizanu rezerva, ima mesto u reprezentaciji, a Nikola Djurdjic ne moze da dobije sansu ni protiv Cilea?! Umesto da su po poluvreme odigrali Djurdjic i Djordjevic, sta Scepovica ima da proverava kad svi znamo da ne zna nista.. Valjda ce Djurdjic sada da predje u neku jaku ligu, pa cemo videti koliko vredi. Kao i Djordjevic.
Da je sreca pa da Vidic kao kapiten predvodi tim, da jos igraju Brkic, Ivanovic, Subotic, Kolarov, Matic, Kuzmanovic, Tadic, Tosic, Jankovic, Djordjevic, pa Basta, Bisevac, Nastasic, Lomic, Tomovic, Rukavina, Ljajic, Djuricic, Krsticic, Markovic, Djurdjic, mozda Jovanovic..ako se vrate u formu i Krasic, Sulejmani, pa i Stankovic..