Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.11.2012.

23:25

Stojković: Biće mi teško sa strane

Povređeni golman Partizana Vladimir Stojković rekao je da ‘gori’ jer neće moći da brani u ‘večitom derbiju’, pišu ‘Novosti’.

Izvor: B92, Večernje novosti

Autor:B92, Večernje novosti

Default images

Crvena zvezda i Partizan sastaju se u subotu na Marakani, a crno-beli u meč ulaze sa osam bodova prednosti.

“Teško je gledati takve utakmice sa strane i razmišljati da li si mogao da pomogneš. Što više razmišljaš u tom pravcu sve ti je teže i zato sam se trudio koliko god je to bilo moguće da se ne opterećujem.”

“Moram da priznam da mi najteže pada što u subotu neću moći da branim u derbiju. Razmišljao sam da na sopstveni rizik uđem ranije u trenažni proces i budem spreman za derbi. Ipak, da je 'gušće' možda bi tako i bilo, ovako nema potrebe da rizikujem. ‘Gorim’ što nisam u mogućnosti da budem akter derbija.”

Stojković je dodao i da sigurno neće biti na tribinama u subotu.

“Naravno da odlazak na tribine ne dolazi u obzir, voleo bih da budem prisutan, ukoliko je ikako moguće, bar na pomoćnoj klupi.”

Golman crno-belih smatra da Partizan u derbiju samo treba da ponovi igru iz duela sa Interom.

“Imali smo mnogo prilika protiv Intera, odigrali zaista veoma dobro, ali nam je nedostajala koncentracija u završnici. Iz razgovora sa ljudima iz okruženja, dobio sam potvrdu onoga što i ja mislim. Ukoliko protiv Zvezde ponovimo partije iz mečeva sa Interom, pitanje pobednika ne bi smelo da se postavlja”, rekao je Stojković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve