Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.11.2012.

22:58

Rikelme, prva ljubav zaborava nema

Argentinski fudbaler Huan Roman Rikelme rekao je da ne bi imao ništa protiv da se vrati u Boku Juniors, klub koji je napustio jula ove godine.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

"Bolje se osećam nego prošle sezone jer osećam mir, što mi je nedostajalo. Ako me Boka želi, uvek ću biti dostupan, uradiću sve što žele predsednik, trener i saigrači", kaže Rikelme.

Rikelme je otišao iz Boke posle poraza u finalu Kupa Libertadores jer, kako je tada rekao, "nije imao više šta da pruži klubu".

"Želim da se dobro pripremim i da sredinom decembra vidim koju ću odluku da donesem. Zajedno ćemo odlučiti da li ću igrati duže ili ne. Ako ne budem igrao, to onda nije u potpunosti moja odluka", izjavio je Rikelme.

Hiljade navijača Boke okupile su se tada širom Argentine tražeći od njega da ostane u klubu iz Buenos Ajresa. Oko 25 grupa navijača sastalo se širom zemlje, a najbrojnija je bila na stadionu Boke ’Bombonjeri’.

Rikelme je profesionalnu karijeru počeo upravo u Boki, za koju je igrao do 2002. godine kada je prešao u špansku Barselonu.

Posle sezone u Barseloni i tri i po u Viljarealu, on se u februaru 2007. vratio u Boku, za koju je ukupno u karijeri odigrao 346 utakmica i postigao 83 gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve