Nova vest
Fudbal

Nedelja, 21.10.2012.

16:42

PL: Dva remija po 1:1

Fudbaleri Sanderlenda i Njukasla odigrali su 1:1 pretposlednjoj utakmici osmog kola engleske Premijer lige.

Izvor: NS

Autor: NS

Default images

Gosti iz Njukasla poveli su u trećem minutu preko Johana Kabaja, ali su veći deo meča imali igrača manje pošto je u 24. minutu isključen Čeik Tiote.

Tiote se borio za posed lopte sa Džekom Kolbekom u trenutku kada je Stiven Flečer pokušao da ukrade loptu od igrača Njukasla. Međutim, Tiote je oštrije reagovao, startovao na Flečera i tako zaradio direktan crveni karton.

Interesantno je to da je taj mali incident završen tako što je dodeljen slobodan udarac za Njukasl, jer je prethodno Kolbek napravio faul nad igračem iz Obale Slonovače.

Sanderlend je terensku incijativu iskoristio pet minuta pre kraja utakmice kada je Demba Ba posle prekida loptu smestio u sopstvenu mrežu.

U poslednjem meču osme runde fudbaleri Kvins Park Rendžersa i Evertona takođe su odigrali 1:1.

Domaćin je poveo već u drugom minutu golom Dejvida Hojleta uz odbitak, a gosti iz Liverpula došli su do izjednačenja posle nespretne reakcije i autogola golmana Žulija Sezara u 33. minutu.

Everton je u 61. minutu ostao sa igračem manje na terenu, zbog drugog žutog kartona za Stivena Pijenara. Domaći tim to, međutim, nije iskoristio da dodje do prve pobede ove sezone.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve