Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 04.10.2012.

16:29

Nikolić za B92: Sistemom do uspeha

Fudbalski klub Rad najprijatnije je iznenađenje Jelen Superlige – posle sedam kola oni se ravnopravno nose sa Zvezdom i Partizanom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Marko Nikolić je po godinama (33) najmlađi trener Superlige, ali je po stažu među iskusnijima, na Banjici je proveo četiri sezone.

Nikolić je bio gost B92 u emisiji Sa teren i govorio o radu sa najmlađim timom u ligi, stvaranju pobedničkog mentaliteta, sistemu rada u klubu koji živi od prodaje igrača, nadi u izgradnju stadiona i planovima za budućnost.

Dobro mi je poznato da naš klub živi od prodaje igrača, mi smo ove godine prodali tri mlada reprezentativca, promenili smo skoro ceo tim za godinu dana i opet smo na tabeli tu gde jesmo. Bitno je da klub ima koncepciju. Ja na vreme znam ko od igrača može da ode iz kluba i odmah mu spemam zamenu. Luka Milivojević i Filip Malbašić su savršeni primeri za to – oni su došli kao klinci, bili su rezerve na svojim pozicijama, onda dobijali priliku i uspeli da dođu do mlade reprezentacije i transfera”, rekao je Marko Nikolić u sportskoj emisiji Sa terena, koju možete slušati na našem radiju svakog radnog dana od 14.30 do 15 časova, ili je posle toga slušati na našoj FM stranici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve