Karadžić otvorio stadion Metalca

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić, praćen zvižducima većine gledalaca, zvanično je otvorio stadion Metalca u Gornjem Milanovcu.

JTIzvor: B92 Srbija
Podeli

Otvaranju stadiona prisustvovali su svi visoki fudbalski zvaničnici, među kojima su se, uz Karadžića, izvojili selektor Siniša Mihajlović i predsednik Partizana Dragan Đurić.

Prvi meč na novom stadionu odigrali su B reprezentacija Srbije i Metalac, koji se takmiči u Prvoj ligi Srbije, i završen je rezultatom 2:2. Golove za domaćina postigli su Sedlar u 51. i Živadinović u 76. minutu, dok su se u strelce za B reprezentaciju upisali Binić u prvom i Adamović u 84. minutu.

Želim da pozdravim sve gledaoce na stadionu, i one koji mi zvižde i one koji to ne čine, ali pre svega želim da pozdravim i da čestitam svim radnicima kompanije Metalac, stanovnicima Gornjeg Milanovca, rukovodstvu lokalne samouprave, u ovom projektu, u kojem smo uzeli učešće i mi, Fudbalski savez Srbije, i Vlada Srbije, da izgradimo jedno remek fudbalsko delo, koje treba da bude primer svim drugim gradovima i sredinama da na isti način izgrade ovakve objekte“, rekao je Karadžić na otvaranju stadiona.

Karadžić je, takođe, istakao da su svi u FSS ponosni na sve ono što se desilo u poslednjih nekoliko dana, utakmicu mlade reprezentacije sa Makedonijom u Kruševcu, i seniorske protiv Velsa u Novom Sadu, kao i sada, otvaranje stadiona u Gornjem Milanovcu.

Fudbal

strana 1 od 3 idi na stranu