Milunović: Nastaviti istim ritmom

Posle sjajne partije mlade reprezentacije protiv Makedonije, Milunović je uveren da će pobednički ritam iz nacionalnog tima biti prenet i na klupski plan.

JMIzvor: B92, zvanični sajt Srbija
Podeli

"Bili smo motivisani da u sjajnom ambijentu u Kruševcu završimo kvalifikacije na isti način kako smo ih i otpočeli, pobedom. Mi koji smo u mladoj reprezentaciji moramo odmah da zaboravimo na uspeh sa nacionalnom selekcijom i da se okrenemo samo obavezama koje nas čekaju u klubovima.", rekao je Milunović.

Žreb nakon koga će se znati ime protivnika naše selekcije u baražu zakazan je za 14. septembar, dok je prva utakmica na programu, 12. a revanš 16. oktobra. Do tada, Milunović će sve misli preusmeriti na pobede Crvene zvezde. Već narednog vikenda, njega i njegove saigrače, čeka veliki ispit u Kragujevcu.

"Radnički je dobra ekipa koja će se kao uglavnom i svi naši rivali u prvenstvu, najviše posvetiti defanzivnoj taktici i fokusiraće se na odbranu svog gola. I pored toga siguran sam da će stručni štab do kraja nedelje odlično analizirati njihove vrline i mane i da ćemo se u Beograd vratiti sa tri boda", dodao je Milunović.

Duel Radničkog i Zvezde igraće se u nedelju od 16 časova na stadionu "Čika Dača" u Kragujevcu.

Fudbal

strana 1 od 3 idi na stranu