Nova vest
Fudbal

Subota, 01.09.2012.

20:18

PLS: Pobede Voždovca i Čukaričkog

Na osam utakmica četvrtog kola Prve lige Srbije koje su odigrane u popodnevnim časovima domaćini su zabeležili šest pobeda.

Izvor:

Autor:

Default images

Samo su Sloga i Inđija u Kraljevu odigrali meč bez golova, dok je Voždovac zabeležio i treću pobedu sezoni pošto je kao gost sa 2:0 savladao Radnički iz Nove Pazove.

Teleoptik je sa 1:0 pobedio zaječarski Timok i prekinuo seriju gostiju od dve pobede, a istim rezultatom je Čukarički na Banovom Brdu pobedio Mladenovac.

Jedini gol za Teleoptik postigao Zonjić u 69. minutu, a pobedonosni gol za Čukarički postigao je Slobodan Dinčić u 85. minutu.

Metalac je u Gornjem Milanovcu na renoviranom stadionu sa 3:1 pobedio lučansku Mladost i tako stigao do prvih bodova u sezonu. Proleter je u Novom Sadu sa sa 2:1 pobedio čačanski Borac kome je to prvi poraz u sezoni, a Proleter je kao i Metalac u četvrtom kolu osvojio prve bodove.

Tim Nenada Lalatovića je gubio sa 1:0 pošto je gol za Borac postigao bivši napadač Crvene zvezde Milanko Rašković, ali je Proleter golovima Drinića i Zeca u drugom poluvremenu stigao do prve prvenstvene pobede u ovoj sezoni.

Banat je u Zrenjaninu golom Srđana Milojevića u sedmom minutu pobedio Kolubaru sa 1:0, a sudija Milićević je tokom meča isključio trojicu fudbalera.

Jedinstvo je u Užicu gubilo od Novog Sada sa 1:0, ali su Užičani sa dva gola u poslednjih 15 minuta pobedili "kanarince". Prvo je Saša Savić postigao gol za izjednačenje, a onda je Dragan Vuković postigao pobedonosni gol.

Prva liga Srbije, četvrto kolo:
Radnički NP - Voždovac 0:2
Čukarički Mladenovac 1:0
Proleter - Borac 2:1
Banat - Kolubara 1:0
Teleoptik Timok 1:0
Jedinstvo Putevi - Novi Sad 2:1
Metalac - Mladost 3:1
Sloga - Inđija 0:0
Napredak - Bežanija 3:2

Tabela: Napredak 12, Voždovac 10, Jedinstvo Putevi 10, Čukariki 10, Proleter 8, Borac 7, Banat 7, Teleoptik 7, Timok 6, Mladenovac 4, Inđija 4, Radnički Nova Pazova 4, Bežanija 3, Metalac 3, Sloga 3, Kolubara 2, Novi Sad 0, Mladost Lučani 0.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve