Nova vest
Fudbal

Subota, 25.08.2012.

10:24

Partizan: Na Trumse za 400 dinara

Fudbalski klub Partizan objavio je da će prodaja karata za revanš meč poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Trumsea početi u nedelju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Duel ’crno-belih’ na programu je u četvrtak na stadionu šampiona Srbije, a karte će se prodavati baš na blagajni stadiona u Humskoj.

Navijači će za mesta na ’jugu’ i ’severu’ morati da izdvoje 400 dinara, za bočne delove tribina na ’istoku’ i ’zapadu’ 800 dinara, a centralne delove 1.000 dinara. U prodaji su i karte za ložu, koje koštaju 5.000, a one mogu da se kupe samo u prostorijama kluba.

U nedelju će se karte za meč sa Trumseom prodavati uporedo sa ulaznicama za meč sa Jagodinom, od 14 časova do početka meča. Od ponedeljka do srede, blagajna će raditi od 10 do 18 časova, a u četvrtak od 10 časova do početka utakmice.

Maksimalan broj karata po kupcu je četiri uz obavezan identifikacioni dokument, a za taj meč važiće i sezonske ulaznice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve