Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 16.08.2012.

20:51

Nikola Žigić ide u Maljorku?

Srpski nternacionalac Nikola Žigić nalazi se na korak od prelaska u Maljorku, prenose španski mediji.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Napadač Birmongema bi se, ukoliko do transfera dođe, vratio na Pirineje gde je prethodno uspešno igrao za Santander i Valensiju.

Španski klub se navodno već dogovorio sa 202 centimetra visokim Žigićem, a ostalo je samo da se dogovore Birmingem i Maljorka.

"Žigić će najverovatnije biti u Maljorci sledeće nedelje. Ovih dana sam u Londonu i pregovaram sa klubom oko uslova. Optimista sam“, rekao je Žigićev menadžer Ćalasan za 'Diario de Mallorca'.

"Još uvek je sve otvoreno. Moguće je da bude transfer ali i pozajmica. Pregovaramo sa Birmingemom, kao i o dužini ugovora. Još uvek nije doneta odluka. U svakom slučaju Žigić želi da dođe u Majorku i sve ćemo učiniti da do toga dođe. On je uzbuđen zbog mogućeg dolaska.“

Žigić ima 32 godine, karijeru je počeo u Bačkoj Topoli, a proslavio se igrajući za Crvenu zvezdu gde je na 79 utakmica postigao 47 golova.

Za nacionalni tim naše zemlje Žigić je odigrao 57 mečeva i postigao je 20 golova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve