Nova vest
Fudbal

Petak, 06.07.2012.

20:46

Frustirani Bijelsa napustio Bilbao?

Argentinski stručnjak Marselo Bijelsa dao je otkaz na mesto trenera Atletik Bilbaa, prenose evropski mediji.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Bijelsa je otkaz dao nakon što je baskijski klub javno osudio njegovu konfrontaciju sa građevinskim radnikom u trening centru Bilbaa.

Argentinac je istakao svoju frustraciju jer građevinski radovi u trening centru Bilbaa "Lezama" nisu završeni pre početka priprema kluba za predstojeću sezonu. Bijelsa je građevinsku kompaniju optužio da ne poštuje ugovor koji je potpisala.

Bijelsa je Bilbao preuzeo na početku prošle sezone u trenutku kada je tim imao četiri poraza iz pet mečeva. Vrlo brzo je promenio situaciju kluba i sa njim napravio sjajan rezultat u Evropi plasiravši se u finale Lige Evrope (poraz od Atletiko Madrida 3:0), te finale Kupa Kralja (Poraz od Barselone 3:0).

Argentinac je na kraju sezone produžio ugovor na još jednu, odbivši ponude Čelsija, Intera i Barselone, između ostalih. Klub se još nije izjasnio o njegovoj ostavci, a kako prenose španski mediji zakazao je hitan sastanak na kojem će doneti odluku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu