Nova vest
Fudbal

Utorak, 03.07.2012.

18:13

Partizan i dalje stoprocentan

Fudbaleri Partizana zadržali su stoprocentan učinak na pripremama za novu sezonu.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Tim Vladimira Vermezovića je u trećoj proveri pobedio austrijskog petoligaša Pelau sa 3:0.

Trener crno-belih na ovoj utakmici je priliku pružio igračima koji su imali manju minutažu u prva dva duela, a golove su postigli Jojić u 39, Brašanac u 42. i Knežević u 83. minutu. Novu proveru Partizan će imati već u sredu kada će igrati protiv ukrajinske ekipe Zarije Lugansk.

Inače, trener Pelaua je nekadašnji prvotimac Partizana Milko Đurovski.

Partizan je već u drugom minutu imao prvu priliku, ali je Jojić posle dodavanja Lazevskog šutirao preko gola. U 20. minutu Jojić je imao gol šansu nakon dodavanja Brašanca ali je golman Pelaua Miljković odlično reagovao.

U 22. minutu meč je na kratko prekinut da bi se igrači osvežili, a novu šansu Partizan je imao u 28. minutu. Filip Marković je sa desne strane centrirao po zemlji, na loptu je natrčao Babić čiji udarac se od prečke odbio u polje.

Nakon pola sata počela je da pada kiša, a Partizan je napokon poveo u 39. minutu. Strelac je bio Jojić koji je udarcm levom nogom savladao golmana Pelaua.

Do kraja prvog dela ekipa Vladimira Vermezovića postigla je i drugi gol. Drgui gol na pripremama postigao je Brašanac koji je završio akciju Lazara Markovića.

Vermezović je na poluvremenu napravio pet izmena, pa su Vukić, Saša Ilić, Lovre, Aškovski i Živković zamenili Petrovića, Jojića, Lazevskog, Smiljanića i Brašanca.

Prvu priliku u nastavku imao je Saša Ilić u 50. minutu, ali je šutirao preko gola sa 15-ak metara. Tri minuta kasnije probao je i Vukić, a u 60. minutu Vermezović je uveo i poslednjeg igrača sa klupe Kneževića koji je zamenio Babića.

Do kraja meča prilike su imali Saša Ilić i Miljković, a konačan rezultat sedam minuta pre kraja postavio je Knežević odličnim udarcem sa oko 20-ak metara.

Pelau: Miljković, Kromberger, Rehberger, Maderbahler, Hinkel, Almer, Klajnhapl, Kandlhofer, Jokeš, Jokeš, Gšil.
Partizan: Petrović, Miljković, Lazevski, Savić, Stanković, Smiljanić, Jojić, Brašanac, Babić, Marković Filip, Marković Lazar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve