Nova vest
Fudbal

Petak, 08.06.2012.

13:51

Mediji: Bekam igra u Londonu

Bivši kapiten engleske reprezentacije Dejvid Bekam sigurno će se naći u timu Velike Britanije na Olimpijskim igrama u Londonu, prenose britanski mediji.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Selekor britanskih fudbalera Stjuart Pirs će uskoro poslati spisak 35 igrača Svetskoj fudbalskoj federaciji, a Bekam će biti na njemu.

Od tih 35 imena u Londonu će se naći 18 igrača, a mediji ističu da je teško poverovati da će Bekam biti taj koji će ispasti sa njega, zbog statusa koji ima u domovini.

Poslednjih meseci, 37-godišnjeg Bekama, koji je odigrao 115 mečeva u dresu Engleske, dosta su povezivali sa olimpijskim timom, a on nije krio želju da igra u Londonu.

Prema poslednjem informacijama, Bekamu će se u timu pridružiti i Kreg Belami iz Liverpula, kao još jedan od igrača koji ima više od 23 godine, kojih jedna reprezentacija može da ima samo tri. Belami je početkom nedelje otkrio da će se naći na spisku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve