Nova vest
Fudbal

Subota, 21.04.2012.

21:21

Grant: "Srećan sam zbog pobede"

Trener Partizana Avram Grant rekao je posle pobede nad Smederevom da je srećan, posebno što je njegova ekipa golove postigla u poslednjim trenucima meča.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images

"Srećan sam zbog pobede, posebno što smo je ostvarili u poslednjim trenucima meča. Smederevo je igralo jako dobro, mi smo imali šanse na početku, pa onda oni svoje, pogodili prečku, dobro trčali. Uspeli smo pred kraj da damo gol i u suštini sam zadovoljan", rekao je Grant.

Trener 'crno-belih' je istakao da je dobro što njegova ekipa stvara šanse, iako ima veoma mali procenat iskorišćenih.

"Dobro je što stvaramo šanse, jedan od naših novih napadača, David Manga, je postigao gol. Radimo na treninzima da naši igrači u šesnaestercu budu skoncentrisaniji. Procenat iskorišćenih prilika nam je generalno veoma mali", kazao je Grant.

Trener Smedereva Dragan Đorđević ocenio je da će ovaj meč ući u istoriju njegovo kluba i grada.

"Ova utakmica će pisati istoriju fudbalskog kluba Smederevo i sporta u ovom gradu. Dobro smo pripremili utakmicu i dobro je počeli. Prvih 45 minuta smo taktički odigrali kako smo mogli i morali. Kvalitetnijeg protivnika u ligi nema", rekao je Đorđević.

"Savetovao sam svoje igrače da izdržimo prvih 15 minuta drugog poluvremena, ali smo primili gol kada je osam naših igrača ispred lopte. Nesrećni udarac je prelomio utakmicu. Sve smo posle toga dali u napad, ali smo iz kontranapada primili drugi gol", dodao je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve