Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.01.2012.

14:02

Babić novi trener OFK Beograda

OFK Beograd imenovao je Branka Sosu Babića za novog trenera prvog tima, a tim povodom u utorak je održana njegova promocija.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Babić je na klupi omladinskog kluba zamenio Dejana Đurđevića, koji je pronašao angažman u Uzbekistanu, a pomoćnik će mu biti Branko Vukašinović.

„Prioritet jeste afirmacija mladih igrača, ali nećemo odustajati i od postizanja dobrih rezultata. Zacrtali smo visoke ciljeve i verujem da ćemo uspeti da ih ostvarimo“, rekao je Babić.

OFK Beograd će pokušati da igra lep fudbal, ali i da postiže dosta golova. Sastancima sa ljudima iz kluba se vode svakodnevno i već sada mi je dostupno dosta informacija. Verujem da ću imati prave informacije na raspolaganju i da ćemo uspeti da ih na pravi način iskoristimo“, dodao je Babić.

’Romantičari’ će pripreme početi 16. januara, a predviđeno je da se narednih dana obave neophodna testiranja i lekarski pregledi. Prvi deo priprema fudbaleri OFK Beograda obaviće u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi od 22. januara do 1. februara.

OFK Beograd će drugi deo priprema sprovesti u Antaliji od 8. do 23. februara, a ostatak priprema će biti sproveden u Beogradu. Tamo će ’romantičari’ igrati protiv Metalurga iz Zaporožja, Dačije iz Moldavije i Spartaka iz Nalčika.

Početak prolećnog dela Jelen Superlige Srbije zakazan je za 3. mart, kada OFK Beograd gostuje Hajduku iz Kule.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu