Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.10.2011.

22:47

Pujol razmišljao o penziji

Kapiten Barselone i reprezentacije Španije Karles Pujol priznao je da je letos tokom oporavka posle operacije kolena razmišljao da ode u prevremenu penziju.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Pujol se povredio 22. januara, propustio je veći deo prolećnog dela sezone, ali se ipak oporavio do finala Lige šampiona i odigrao poslednjih nekoliko minuta u pobedi Katalonaca protiv Mančester junajteda na Vembliju od 3:1.

Na kraju prošle sezone otišao je na operaciju i tek pre tri nedelje vratio se na teren.

"U jednom trenutku pomislio sam da nema rešenja, izgubio sam i volju za igranjem fudbala. Čak mi je kroz glavu prošla ideja da se penzionišem", rekao je Pujol za televiziju Antena 3.

Ipak, sada je sve to iza njega, a u petak će protiv Češke zaigrati i za reprezentaciju Španije, prvi put posle novembra prošle godine.

On je sa Barselonom osvojio pet titula šampiona Španije i tri Lige šampiona, dok je u dresu Španije postao prvak Evrope i sveta. Za selekciju "Crvene furije" do sada je odigrao 94 utakmice i postigao tri gola.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve