Nova vest
Fudbal

Sreda, 05.10.2011.

10:55

Nebojša Vignjević novi trener Rada

Novi trener Rada biće Nebojša Vignjević, objavljeno je na zvaničnom sajtu kluba sa Banjice. Zvanična promocija obavljena je u sredu.

Izvor: B92, fcrad.co.rs

Autor:B92, fcrad.co.rs

Default images

Vignjević je sezonu počeo u Hajduku iz Kule, sa kojim je dobro počeo sezonu, ali je smenjen zbog tri uzastopna poraza, od toga dva od Partizana i Crvene zvezde.

On će na klupi tima sa Banjice zameniti Slavka Petrovića, koji je otpušten zbog loših rezultata. Vignjević je sa Rudarom u Crnoj Gori osvojio titulu i kup, a bio je proglašen i za trenera godine.

Novi trener Rada ima 43 godine, a igrački se afirmisao upravo u taboru 'građevinara'. Trenirao je još Grbalj i Rudar iz Pljevalja.

"Želeo sam malo da se odmorim od trenerskog posla i napravim pauzu, ali pozitivni nagovori sa svih strana su prelomili u meni da se vratim u Rad. Od rukovodstva kluba, preko moje porodice do navijača, svi su želeli da sednem na klupu Rada i sa zadovoljstvom sam odlučio da se prihvatim novog angažovanja. Stručni štab će ostati isti, a jedina novina je što će moj prvi asistent biti Zoran Čampara. O ambicijama ne bih limitirao, već želim da pre svega reprezentujemo kvalitetnu igru na terenu, a sa ovim igračima to sigurno može", rekao je u prvom obraćanju  novinarima, Nebojša Vignjević novi strateg „građevinara“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu