Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.08.2011.

23:21

Roben ponovo van terena

Fudbaler Bajerna Arijen Roben biće neko vreme van terena zbog povrede prepona koju je doživeo na utakmici kvalifikacija za LŠ između Ciriha i Bajerna.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

Klupski doktor Hans Vilhelm Miler Volfart izjavio je da su Robenu neophodni mirovanje i intenzivni tretmani kako bi se ublažila upala.

On je dodao da nije poznato kada će Holanđanin ponovo moći da zaigra. Roben, koji od početka sezone ima problema sa leđima i preponama, biće podvrgnut svakondevnim testovima kako bi se pratio njegov oporavak.

A Bajern je u sredu još saopštio da ne traži novog napadača kojim bi zamenio povređenog Ivicu Olića.

Predsednik kluba Karl-Hajnc Rumenige rekao je da su uprava, sportski direktor i trener sigurni da Bajern sa postojećom ekipom može da dostigne zacrtane ciljeve.

Trener Jup Hajnkes istakao je da ima potpuno poverenje u postojaće igrače i da je uveren da će se hrvatski reprezentativac vratiti u tim u doglednoj budućnosti.

Olić će morati da pauzira od šest do osam nedelja zbog povrede kuka. On se nedavno vratio u tim posle pauze od devet meseci zbog povrede kolena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve