Nova vest
Fudbal

Sreda, 24.08.2011.

15:01

Ren – Crvena zvezda (čet, 18.30h)

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak uveče će pokušati da naprave malo čudo i posle četiri godine izbore plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle 2:1 za francuskog predstavnika u prvom meču na "Marakani" mnogi tvrde da je prolaz "nemoguća misija", ali "crveno-beli" misle drugačije.

"Spremni smo na veliku borbu svih devedeset minuta, ako bude trebalo i svih 120. Nismo se pomirili sa eliminacijom, želimo da odigramo kao u prvom poluvremenu beogradskog meča i prođemo dalje."

 

"Neće nam biti lako, ali dodatni optimizam dao nam je Monpelje koji je za vikend napunio mrežu Rena. Ako su oni dali četiri, može i Zvezda dva", optimista je golgeter Andrija Kaluđerović.

U pozitivnom raspoloženju je i Miloš Dimitrijević, jedan od trojice Zvezdinih fudbalera (uz Tošića i Kovačevića) koji je već igrao na stadionu "Ru de Lorijen".

"Sad bih potpisao produžetke.Uveren sam da ukoliko do njih dodje oni ne bi imali šanse, čak i da dodje do penala, jer je naš golman Bajković specijalista za udarce sa 11 metara. Zato je veoma važno da udjemo hrabro u meč, brzo postignemo gol i nateramo domaćina da strepi", rekao je Dimitrijević, koji ima i dodatni motiv pošto je njegova greška u prvom meču prethodila izjednačujućem pogotku Pitroipe.



Fudbaleri Crvene zvezde odradiće trening od 18.30 - u vreme odigravanja utakmice, a pola sata ranije konferenciju za medije održaće trener crveno-belih Robert Prosinečki.

Mala grupa beogradskih novinara koja je doputovala u Ren očekuje da tada dobije odgovor od Prosinečkog na jedinu preostalu dilemu kada je u pitanju sastav tima, a to je da li će društvo Li Adiju u odbrani praviti Vilotić, ili Ćosić.

Sve ostalo se zna - braniće Bajković, na bekovskim pozicijama igraće Mikić i Tošić, na sredini terena Kovačević, Dimitrijević i Kadu, a u napadu Lazović, Borha i Kaluđerović.

Utakmica Ren - Crvena zvezda igra se u četvrtak od 18.30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve