Nova vest
Fudbal

Petak, 19.08.2011.

08:56

Tošić: „Na sve ili ništa u Renu“

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su sa 2:1 u prvom meču kvalifikacija za Ligu Evrope, a igrač crveno-belih Duško Tošić ističe da još ništa nije gotovo.

Izvor: B92, zurnal.rs

Autor:B92, zurnal.rs

Default images

Tošić je po levoj strani predstavljao konstantnu opasnost za Francuze, u finišu je posle sjajnog solo prodora mogao i da izjednači, ali nije uspeo.

Nažalost, izgubili smo. Dobro smo krenuli, ali nas je gol Pitroipe presekao. Ne znam šta se desilo u nastavku. Nije u pitanju fizička sprema, ali... Francuzi su iskusna i dobra ekipa. Za razliku od nas svaki vikend igraju jake utakmice u šampionatu. Ne treba previše da žalimo. U revanšu idemo na sve ili ništa“, naglasio je Tošić.

Kapiten Zvezde Nenad Kovačević, posle duela sa Reno, istakao je da je zahvaljujući greškama crveno-belih Ren došao do pobede.

Razočaran sam. Najžalije mi je što smo pomogli protivniku da stigne do pobede. Dobro smo pripremili i otvorili utakmicu, ali posle vođstva primili gol u najnezgodnijem trenutku. Kako je meč počeo, niko ne bi rekao da će ovako da se završi“, rekao je Kovačević.

Kovačević je takođe istakao da se niko u Zvezdi pred revanš u Francuskoj narednog četvrtka ne predaje.

Sigurno da nas očekuje dobra atmosfera, ali ni nalik sjajnoj sa „Marakane“. Sve je moguće“, naglasio je kapiten crveno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve