Nova vest
Fudbal

Subota, 23.07.2011.

15:45

Arapi platom "mame" Jovanovića

Srpski reprezentativac Milan Jovanović još uvek traži klub u kojem će nastaviti karijeru, a poslednja ponuda stigla je iz Arabije.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Lokalni tim Al Šabab iz Rijad želi dosadašnjeg igrača Liverpula, a kao svoj adut vidi platu jer je spreman da Lanetu izjednači primanja iz Liverpula, dakle 60 hiljada funti nedeljno.

Jovanović je prošlog leta stigao na “Enfild”, ali nije uspeo da se izbori za mesto u timu, pa je dobio dozvolu kluba da bez obeštećenja napusti “redse”.

Kao glavni kandidat da dovede levo krilo spominje se vicešampion Belgije Anderleht, a i Jovanović je spreman da se vrati u Belgiju gde je i stekao punu fudbalsku afirmaciju.

Jovanović je protekle sezone odigrao samo 18 mečeva za Liverpul i postigao tek dva gola, a otkako je Keni Dagliš menadžer na “Enfuldu”, nastupio je samo dva puta.

Dolaskom Endija Kerola i Luisa Suaresa u januaru dodatno mu je otežana situacija u klubu, a pošto su ovog leta stigli Čarli Adam i Stjuart Dauning, jasno je da Liverpul na njega uopšte ne računa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve