Nova vest
Fudbal

Subota, 09.04.2011.

15:10

Zvezda dobija velikog sponzora

Crvena zvezda je na pragu novog sponzorskog ugovora, koji bi trebalo značajno da pomogne klubu iz Ljutice Bogdana, prenosi „Sport“.

Izvor: B92, Sport

Autor:B92, Sport

Default images

Kako „Sport“ saznaje, najkasnije do kraja aprila, najtrofejniji srpski fudbalski klub će ozvaničiti saradnju sa „Telekomom“, sa kojim već duže vreme ima odlične odnose.

Predviđena tehnička saradnja crveno-belih i srpskog giganta na planu telekomunikacionih veza, vredeće prema nekim informacijama čak milion evra po godini.

„Telekom“ bi tako postao najizdašniji Zvezdin partner posle ruskog „Gasproma“. Jasno je da će ulaskom „Telekoma“ kao jednog od sponzora kluba Crvena zvezda imati zdravu osnovu za pripremanje nove sezone u kojoj dominira želja da se konačno napravi značajan iskorak i na međunarodnoj sceni.

Finansijska situacija na „Marakani“ na taj način ulazi u mirne vode, a problem za čelnike crveno-belih bilo je rešavanje problema licence za učešće u evropskim takmičenjima. Kako saznaje „Sport“, deo finansijskog duga prema bivšim igračima i trenerima, zbog čega je Zvezdin status na evropskoj sceni bio ugrožen, rešen je uz značajnu pomoć generalnog sponzora „Gasproma“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve